Podnete krivične prijave zbog krađe vode u Novom Sadu

Podnete krivične prijave zbog krađe vode u Novom Sadu

Novosadsko javno-komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" podnelo je danas krivične prijave i tužbe protiv građana i firmi zbog krađe vode kojom je budžet grada oštećen za višemilionske iznose.

Novosadski Vodovod je naveo da je vrednost ukradene vode u protekle dve godine 420 miliona dinara, jer se mesečno nelegalno troši oko 200.000 kubika vode.

- Za vrednost ukradene vode mogao je da se finansira početak izgradnje nove fabrike vode na sremskoj strani grada. Takođe, moglo je da se izgradi više desetina kilometara vodovodne i kanalizacione mreže i da priključke za vodu i kanalizaciju dobije više od 2.000 domaćinstava - dodaje se u saopštenju.

To preduzeće navelo je da će povećati kontrole i protiv svih koji kradu vodu podneti tužbe i krivične prijave.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode elektrovojvodina štrajk u pošti pošte srbije štrajk poštara raspored sahrana novi sad horoskopski znaci dnevni horoskop servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo zodijak obustava rada sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija betanija raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje horoskop Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje bez vode bez struje bebe novosadsko porodilište novorođenčad astrologija Spens servisne informacije novi sad Bukovac