Podnete krivične prijave zbog krađe vode u Novom Sadu

Podnete krivične prijave zbog krađe vode u Novom Sadu

Novosadsko javno-komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" podnelo je danas krivične prijave i tužbe protiv građana i firmi zbog krađe vode kojom je budžet grada oštećen za višemilionske iznose.

Novosadski Vodovod je naveo da je vrednost ukradene vode u protekle dve godine 420 miliona dinara, jer se mesečno nelegalno troši oko 200.000 kubika vode.

- Za vrednost ukradene vode mogao je da se finansira početak izgradnje nove fabrike vode na sremskoj strani grada. Takođe, moglo je da se izgradi više desetina kilometara vodovodne i kanalizacione mreže i da priključke za vodu i kanalizaciju dobije više od 2.000 domaćinstava - dodaje se u saopštenju.

To preduzeće navelo je da će povećati kontrole i protiv svih koji kradu vodu podneti tužbe i krivične prijave.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrand raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina sahrane novosađani almaško groblje bez struje EPS servisne informacije jkp novosadska toplana dunav gradsko groblje jkp lisje radosne vesti matična knjiga rođenih servisne informacije novi sad JGSP "Novi Sad" raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište bez vode bebe centralno groblje u Futogu horoskop betanija RHMZ porodilište havarija na vodovodu novorođenčad horoskopski znaci isključenja struje