Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

U sklopu programa poslovnog engleskog, novosadski "Američki kutak" organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku.

Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u "Američkom kutku Novi Sad", a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata, a trajaće do 9. juna.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:

- da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu

- da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou

- da su članovi "Američkog kutka Novi Sad" (učlanjenje je besplatno)

- da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs

- da do sada nisu pohađali ovaj kurs

- da su ispunili prijavu dostupnu preko linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv, najkasnije do 15. maja.

Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika/polaznica kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad bez vode dnevni horoskop štrajk poštara jkp lisje isključenja struje novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pošte srbije raspored sahrana novi sad skupština grada novog sada Isključenje struje novosađani horoskopski znaci elektrovojvodina servisne informacije novi sad sahrane novi sad Dom zdravlja Novi Sad bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo zodijak vremenska prognoza betanija isključenje vode bez struje horoskop Republički hidrometeorološki zavod