Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

U sklopu programa poslovnog engleskog, novosadski "Američki kutak" organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku.

Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u "Američkom kutku Novi Sad", a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata, a trajaće do 9. juna.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:

- da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu

- da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou

- da su članovi "Američkog kutka Novi Sad" (učlanjenje je besplatno)

- da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs

- da do sada nisu pohađali ovaj kurs

- da su ispunili prijavu dostupnu preko linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv, najkasnije do 15. maja.

Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika/polaznica kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji policija Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje novosađani isključenje vode servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje gradsko groblje jkp novosadska toplana Futog elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad sahrane isključenja struje betanija bebe bez vode raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad novorođenčad centralno groblje u Futogu Isključenje struje RHMZ vremenska prognoza novi sad