Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

Podrška razvoju karijere u inostranstvu: Besplatan kurs akademskog pisanja u "Američkom kutku"

U sklopu programa poslovnog engleskog, novosadski "Američki kutak" organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku.

Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u "Američkom kutku Novi Sad", a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata, a trajaće do 9. juna.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:

- da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu

- da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou

- da su članovi "Američkog kutka Novi Sad" (učlanjenje je besplatno)

- da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs

- da do sada nisu pohađali ovaj kurs

- da su ispunili prijavu dostupnu preko linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv, najkasnije do 15. maja.

Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika/polaznica kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

porodilište novorođenčad Miloš Vučević vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana isključenja struje gradsko groblje horoskopski znaci gradonačelnik Miloš Vučević bez vode telep raspored sahrana novi sad EPS raspored sahrana i ispraćaja sahrane servisne informacije novi sad bebe servisne informacije RHMZ betanija elektrovojvodina havarija na vodovodu almaško groblje dunav jkp lisje bez struje horoskop radosne vesti novosadsko porodilište matična knjiga rođenih