Pogledajte kako je bilo na humanitarnom maskenbalu (FOTO)

Pogledajte kako je bilo na humanitarnom maskenbalu (FOTO)

Na klizalištu na Štrandu danas posle podne, pod sloganom „Novosadski je biti human“, održan je drugi humanitarni maskenbal koji je bio posvećen mališanima iz Sigurne dečje kuće u Novom Sadu. Mnoge porodice su tom prilikom donirale slatkiše, polovne igračke, odeću i obuću za štićenike te ustanove kako bi im ulepšali praznike.

Ognjana Starović ima troje dece i godinama  posećuje dobrotvorne akcije sa svojom porodicom.

- Bili smo prošle godine i jako nam se dopalo, ideja je odlična. Obišli smo sličnu akciju i pre nekoliko nedelja koja je bila organizovana pred katolički Božić. Doneli smo bombone i čokolade, ali smo poklonili i stare igračke i odeću. Moja deca su pod maskama kao, a baka je bila zadužena za dizajn kostima – kaže Starovićeva za portal mojnovisad.com.

Klizalište na Štrandu je bilo prepuno, iako većina dece nije imala maske, kostimi koji su se mogli videti su bili veoma interesantni. Tako su se na ledu našli princeze, hokejaši, pokretne kutije, jednorozi, klovnovi, mačke i zečevi. Atmosfera je bila vesela i za nju su bili zaduženi animatori iz Dečijeg kulturnog centra koji su puštali muziku i igrali se sa mališanima. Roditelji koji se nisu klizali mogli su sa strane da posmatraju maskenbal i da uživaju u čaju i kuvanom vinu.

U narednih nekoliko dana svi pokloni biće lepo upakovani, a predstavnici „Gradskog zelenila“ će sledeće nedelje, u ime građana koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, posetiti Sigurnu dečju kuću i predati darove najmlađima.

Još fotografija pogledajte OVDE.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan