Pogledajte program festivala "Dobro došli na Naselje"

Pogledajte program festivala "Dobro došli na Naselje"

Treći po redu festival "Dobro došli na Naselje" održaće se u subotu, 1. oktobra, na Novom naselju, na posetiocima dobro poznatoj lokaciji, a to je livada između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak.

Program počinje u 10 časova, a na festivalu će se naći različiti sadržaji poput predstava, muzičkih performansa, radionica, izložbi, instalacija, raznovrsnih izlagača, sportskih aktivnosti, plesnih tačaka i mnogih drugih iznenađenja.

Između ostalih, na festivalu "Dobro došli na Naselje 3", učestvovaće i Lutkarska trupa "Zvezdice"(pobednici 20. Festivala lutkarstva osnovnih škola Srbije), dobro poznata novosadska "Čarolija Berberaj" sređivaće frizure svim posetiocima, dok će "Invicta Bike Shop" ponuditi besplatan mini-servis bicikala.

Takođe, mališani će imati prilike da se vrate nekoliko hiljada godina unazad uz Dino Park i Haos Animatore, timske igre predstaviće Adrenalin Park, a od 18 časova posetioce festivala očekuje koncert Trija Ananda i njihovih gostiju. Konkurs za učešće na festivalu trajao je više od dve nedelje, a preko 50 prijava je pristiglo na adresu organizacije.

Projekat je podržala Gradska uprava za kulturu, a celokupan program i satnicu možete pogledati OVDE.

"DOBRO DOŠLI NA NASELJE" je porodični festival na kom su zastupljene različite vrste umetnosti, radionice, edukacije, i prevashodno je namenjen neafirmisanim umetnicima, kao i različitim uzrastima, kojim je udruženje Novo kulturno naselje i počelo svoje aktivnosti 2014. godine. Kroz festival je do sada prošlo više stotina umetnika, a posetilo ga nekoliko hiljada ljudi, i predstavlja jednu od najdražih manifestacija ne samo građana Novog naselja, nego celog Novog Sada. Ulaz na festival je besplatan, ali je osmeh obavezan – poručuju organizatori.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan