POKLON KORPE: Tradicionalni slavski poklon, obučen u novo ruho

POKLON KORPE: Tradicionalni slavski poklon, obučen u novo ruho

Vreme slava je uveliko počelo, a tu su i druge prigode u kojima se postavlja večito pitanje: šta kupiti za poklon? Kad zafali vremena, ideja ili kreativnosti, postoji brzo i praktično rešenje koje u vreme prazničnih gužvi može biti pun pogodak. To su poklon korpe, koje možete odabrati već pripremljene ili formirati po sopstvenom izboru u prodavnici, ali i u dva – tri klika, preko web shopa, ne izlazeći iz svog doma.

"Korpa deli market" u svojoj bogatoj ponudi ima ove, već gotove poklone, ali i pregršt fenomenalnih i originalnih pojedinačnih proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon korpu, kojom ćete obradovati nekog dragog i izraziti svoje poštovanje na najbolji mogući način.


Najčešći poklon koji njihovi kupci biraju je kombinacija pića, slatkiša i cveća, ali postoje i nebrojene druge varijante. Da podsetimo, ovde možete pronaći najbolji izbor vina, rakija i spirita iz celog sveta, kao i čokolade, kafe, čajeve i cigare najpoznatijih svetskih i domaćih proizvođača i puno toga još...

Odabir poklon korpe u marketu

Ukoliko volite da sve vidite na licu mesta, možete posetiti njihov market, u Veselina Masleše 2 i pogledati već dizajnirane korpe ili, ako želite da sami kreirate sopstvenu kombinaciju, sami odabrati proizvode koje želite da se nađu u njoj. Predusretljive prodavačice "Korpa deli marketa" će vam na licu mesta napraviti korpu sa poklonima po vašoj želji i upakovati je u dekorativne materijale baš onako kako vi želite.

Pritom, vi birate i samu korpu, a na raspolaganju je više vrsta šarmantnih drvenih gajbica.


Što se cenovnog ranga tiče, postoje poklon korpe za svačiji džep: od onih zaista povoljnih pa sve do najekskluzivnijih. U zavisnosti od vaših želja i mogućnosti, sigurno ćete pronaći kombinaciju koja vam odgovara i u tom smislu.


Kupovina iz svog doma, u nekoliko klikova

Druga opcija, koja izuzetno štedi vaše vreme, te se upravo zbog toga mnogi sugrađani odlučuju upravo za nju, je poručivanje preko veb šopa.

Ovde imate detaljno opisanu sadržinu nekoliko gotovih poklon korpi, kao i dimenzije i cenu, te vas samo nekoliko klikova deli od jednostavnog poručivanja. Pored toga, imate i tu mogućnost da preko veb prodavnice razgledate i druge pojedinačne proizvode i od njih formirate željenu poklon korpu. Sve je vrlo brzo i lako, a vi birate da li će ovaj jedinstven poklon stići na vašu kućnu adresu ili će biti direktno dostavljen osobi kojoj poklanjate.


Dostava na teritoriji Novog Sada

Po želji kupca, paket se može dostaviti na željenu adresu, uz čestitku, a ova usluga je dostupna na teritoriji Novog Sada. Dakle, gotov poklon će stići u vaše ruke ili će, ukoliko tako želite, biti isporučen na adresu onog kojeg darivate.

Aktuelnosti u "Korpa deli market i bistrou" možete pratiti i preko njihovog sajta, Fejsbuk stranice i Instagram profila.

Oceni vest:
11
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan