Pokrajinska vlada pomaže dve visoke škole strukovnih studija

Pokrajinska vlada pomaže dve visoke škole strukovnih studija

Iz pokrajinskog budžeta izdvojeno je 4.000.000,00 dinara za popravku dela ravnog krova koji prokišnjava na jednom od objekata Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.

U skladu sa javnom politikom Pokrajinske vlade da se u kontinuitetu obnavlјaju objekti obrazovnih ustanova kako bi se u Vojvodini unapredili uslovi za obrazovanje na srpskom i jezicima nacionalnih manjina, na današnjoj sednici, kojom je predsedavao predsednik vlade Igor Mirović, doneta su rešenja o izdvajanju 9,5 miliona dinara za dve visoke škole strukovnih studija, čiji je osnivač AP Vojvodina.

Tako je, za ovu namenu, iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 5.500.000,00 dinara za Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici, za finansiranje tekućih popravki i zamene prozora na zgradi škole, kao i 4.000.000,00 dinara za popravku dela ravnog krova koji prokišnjava na jednom od objekata Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.

Pored toga, iznos od 2.304.232,00 dinara obezbeđen je i za sanaciju odmarališta za decu, Doma Crvenog krsta Vojvodine na Vršačkom bregu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mali miš

  pre 1061 dan i 18 sati

  Izuzetno negativno iskustvo sa navedenom visokoškolskom ustanovim sa nekompetentnim i nestručnim kadrom.

  Oceni komentar:
  0
  1