POKRET SOCIJALISTA: "Novosadska javna preduzeća su oporavljena"

POKRET SOCIJALISTA: "Novosadska javna preduzeća su oporavljena"

Novosadski odbor Pokreta socijalista saopštio je u utorak da su, za razliku od vremena prethodnih režima, javna preduzeća u Novom Sadu oporavljena i funkcionišu stabilno, javlja portal "Brif.rs".

Ovu činjenicu najbolje, kako se navodi, potvrđuje i poslovanje javnog komunalnog preduzeća "Novosadska toplana", koje ima odlične rezultate.

Ažurnost svih gradskih službi pokazana je posebno nakon nedavnih obilnih padavina – reagovano je brzo i profesionalno, prenosi "Brif".

Gradska vlast izuzetno brine i o najmlađim sugrađanima – nastavljeno je subvencionisanje boravka dece u privatnim vrtićima, dok su deca iz socijalno ugroženih porodica poslata na more, navodi se u saopštenju.

- Kada je reč o izboru članova za savete Mesnih zajednica u Novom Sadu, podsetićemo vas da sezona godišnjih odmora jednako važi za sve, uslovi su jednaki, a građani koji budu glasali će jasno i nedvosmisleno reći koga žele da ih predstavlja u Mesnim zajednicama – navode iz GO Pokreta socijalista Novog Sada.

Oni istovremeno pozivaju predstavnike opozicije da umesto što izmišljaju priče zarad jeftinih političkih poena bolje prvo ponude programe, rešenja i konačno ih predstave javnosti i građanima Novog Sada, piše portal "Brif.rs".

Izvor: Brif.rs

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan