"Poleti u proleće": Samo sutra kupite avio-karte po najpovoljnijim cenama

"Poleti u proleće": Samo sutra kupite avio-karte po najpovoljnijim cenama

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu pod nazivom "Poleti u proleće", u okviru koje će putnici moći da kupe avio-karte do svojih omiljenih destinacija po povoljnim cenama.

Ponuda za više od 70 gradova u mreži Er Srbije važi samo u četvrtak 27. aprila, za period putovanja od 8. maja do 15. juna 2023. godine.

Pred nama je najaktivniji deo godine u kojem je potražnja za letovima izuzetno visoka. Pored široke mreže destinacija, trudimo se da naše putnike obradujemo i promotivnim cenama avio-karata. Tokom dvadeset četiri časa, 27. aprila, letovi za veliki broj destinacija iz naše mreže biće dostupni po najpovoljnijim cenama. Karte za najfrekventnije destinacije u našoj mreži, kada je u pitanju region, kao što su na primer Podgorica i Tivat, moći će da se kupe po ceni počev od 30 evra po pravcu, uključujući sve takse. Do Barselone, Malte i Firence putnici će moći da lete počev od 40 evra po pravcu, dok će karte do, na primer, Istanbula, Rima ili Liona, biti dostupne po početnoj ceni od 50 evra. Boravak u Parizu, Londonu i Tel Avivu tokom proleća je uvek zanimljiv putnicima, a mi smo se potrudili da im omogućimo da tamo stignu upravo letovima naše kompanije za koje će početna cena karte iznositi 60 evra po pravcu – izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije.

Tokom promotivnog perioda, avio-karte mogu se kupiti putem veb-sajta www.airserbia.com, mobilne aplikacije, kao i u poslovnicama Er Srbije u Bulevaru Kralja Aleksandra, Jurija Gagarina i na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Detaljnije informacije o promotivnoj akciji Er Srbije možete pronaći na veb-sajtu kompanije.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Neće da može

  pre 148 dana i 9 sati

  Povratna karta za Kairo vam je na primer od 30 do 60.000 dinara.
  Sajt bi im mogao biti bolji.
  Ne znam za šta je optimizovan, verovatno za mobilne telefone...
  Sa desktopa mi se nimalo ne sviđa jasnoća ni preglednost.

  Oceni komentar:
  1
  4