Policajac iz Zmajeva kontrolisao prodaju droge u NS i drugim mestima u Vojvodini

Policajac iz Zmajeva kontrolisao prodaju droge u NS i drugim mestima u Vojvodini

S. M. (29) iz Zmajeva, koji je radio u policijskoj stanici u Vrbasu, osumnjičen je da je kontrolisao prodaju droge u ovom delu Vojvodine, a da je konkurenciju uklanjao montiranim hapšenjima i podmetanjem droge drugim dilerima.

Kako piše "Blic", on je uhapšen je u petak u akciji novosadskog MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Uz njega, uhapšeni su i N. P. (21) i A. M. (27) zbog sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge, te iznuđivali novac, dok je S. S. (21) uhapšen zbog sumnje da je samo proizvodio i dilovao drogu, navodi beogradski dnevni list. 

Razgranata linija kriminala, kako se sumnja, išla je od S. S. koji je prodavao drogu u većim količinama, dok su N. P. i A. M. to dalje rasturali na području Zmajeva, Vrbasa i Novog Sada. Stratešku pomoć pružao im je, pretpostavlja se, mladi korumpirani policajac S. M.

Za njega se sumnja se da je obaveštavao N. P. i A. M, osumnjičene da su prodavali drogu na području Zmajeva, o kretanju policijskih patrola po ovom selu i kraju, te dojavljivao kada i gde da se sklone.

Nije želeo ni da sprovede naredbu o privođenju A. M. na izdržavanje kazne zatvora. Takođe, hapsio je osobe za koje mu N. P. dojavljivao da im je podmetnuo drogu, sa namerom da uklone "konkurenciju" iz posla, navodi "Blic". 

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • milan

  pre 2008 dana i 16 sati

  "S. M. (29) iz Zmajeva… VELIKA AKCIJA POLICIJE U 11 GRADOVA Uhapšeno 20 osoba, među kojima su i POLICAJCI. Prijave protiv 15 lica, oštetili budžet za MILION EVRA..."

  Nadamo se da uhapšeni policajci nisu na listi u gradnji stanova za pripadnike bezbednosti!!!
  Poreski obveznici i društvo treba da finansiraju programe gradnje stanova za "isntitucije" o kojima rade ovakvi likovi. SRAMOTA!!!

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Tex011

  pre 1943 dana i 10 sati

  Nije on "korumpirani policajac", on je policajac kriminalac.

  Oceni komentar:
  0
  1