Policajci pronašli novčanik ispred Exit kampa i vratili ga vlasniku

Policajci pronašli novčanik ispred Exit kampa i vratili ga vlasniku

Policijski službenici Aleksandar Živković i Radovan Vejić, zaposleni u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica - Policijska stanica Ruma, pronašli su novčanik sa novcem i ličnim dokumentima muškarca srednjih godina iz Novog Sada, koji je izgubio ispred kampa na Štrandu u kojem borave posetioci muzičkog festivala Exit.

Ovi policijski službenici su kako "Dnevnik" prenosi radno u Novom Sadu, kao ispomoć u obezbeđenju festivala.

- Prilikom obilaska kampa primetili smo na šetalištu - keju kožni novčanik braon boje u kojem su se nalazila lična dokumenta, šest stotina evra i oko osam hiljada dinara. O svemu smo odmah obavestili dežurnog starešinu, nakon čega je građanin pozvan u kamp gde mu je i novčanik vraćen – kaže Aleksandar Živković.

- Stigao je posle petnaestak minuta, uzeo novčanik, proverio da je sve tu i vidno uzbuđen zahvalio nam. Novčanik mu je ispao iz džepa dok se vraćao šetalištem kući, nakon obavljenog posla. Ovo je jedna od satisfakcija policisjkog posla, kada pomognete ljudima i vidite koliko to njima znači. A znači i nama, jer nema lepšeg osećaja kada uradite nešto dobro i korisno. Biti na usluzi građanima, zaštititi ih, pomoći im u nevolji, rešiti problem, to su osnove policijskog posla, zato i jesmo tu – priča Radovan Vejić.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan