Policija otkrila ko je palio automobile u Novom Sadu

Policija otkrila ko je palio automobile u Novom Sadu

Direktor Policije Vladimir Rebić kaže za RTS da je dva automobila na području Novog Sada, čiji su vlasnici policajci, zapalila ista osoba. Policija ima dobar trag u još dva slučaja, navodi Rebić.

 

Vladimir Rebić je ocenio da je serija paljenja sedam, osam automobila, od kojih su neki u vlasništvu policajaca, uznemirujuća i da policija preduzima konkretne mere prema "bezbednosno interesantnim" osobama.

Rebić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo da je na sastanku u Direkciji dat poseban nalog za veću upotrebu policijskih resursa, ljudskih i tehničkih.

- Na području Novog Sada rešena su dva slučaja paljenja automobila – rekao je direktor Policije.

U oba slučaja, kako je precizirao, vlasnici automobila su policajci a počinilac je ista osoba.

- Policija ima dobar trag u još dva slučaja – dodao je Rebić.

U jednom slučaju je otkriven nalogodavac ali se čeka izvršilac, kaže direktor policije i navodi da je nekada nalogodavac ujedno i izvršilac.

Opširnije pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija dan zaljubljenih novi sad Vreme u Novom Sadu Sretenje Srbija bez vode isključenje vode Spens Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana bebe servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević struja smeće isključenja struje Vreme u Srbiji novosadsko porodilište dan državnosti bez struje vremenska prognoza novi sad