Policija sinoć prekinula žurku dvadesetak osoba u prostorijama FK "Veternik"

Policija sinoć prekinula žurku dvadesetak osoba u prostorijama FK "Veternik"

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova su u petak oko 23 sata prekinuli okupljanje u prostorijama FK "Veternik", u Ulici Petra Kočića broj 12 u Veterniku.

U akciji su učestvovali žandarmerija, policija i komunalna milicija. Policija je blokirala prilaz Sportskoj ulici i Ulici Petra Kočića, a žandarmerija je upala u objekat u pratnji inspektora.

Nakon što su prisutni izašli iz objekta izvršen je pretres vozila kojim su se dovezli do prostorija kluba.

Akcijom su koordinirali rukovodioci novosadske policije, saznaje "NS Uživo".

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, kontrolom ovog objekta, utvrđeno je da je skup organizovan suprotno važećim epidemiološkim merama, pa će komunalna milicija procesuirati prisutne u odgovarajućem prekršajnom postupku.

Kod 20-godišnje Novosađanke policija je pronašla supstancu za koju sumnja da je kokain pa će, nakon veštačenja protiv nje podneti odgovarajuću krivičnu prijavu.

Protiv lica koja nisu imala kod sebe ličnu kartu, policija će podneti prekršajne prijave, saopštavaju iz novosadske policije.

Izvor: NS Uživo i Moj Novi Sad

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Politika ili briga od zdravlju?

  pre 625 dana i 6 sati

  Nešto razmišljam... Recimo, poljana u Kameničkom parku. 30 ljudi, udaljenih po 10m jedni od drugih... a pojačala 2 puta 1KW.... da li bi policija to posmatrala kao žurku, s obzirom da ne postoji mogućnost zaražavanja, a recimo svi su vakcinisani?
  Odnosno, da li je jedini zadatak mera zaista briga o zdravlju, ili je prvenstveni cilj dresiranje ljudi na vrhovnu vlast?

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Bolesnici bolesni...

  pre 625 dana i 5 sati

  Dosta vise.... godinu dana mrcvarite i matletirate narod pod izgovorom korone.... dresura naroda... sramota... neka se okupljaju i neka slave...jer zivot treba da stane zbog 1% umrlih od korone tokom 2020 godine....smesno, kao briga o gradjanima....fujjjjjjjjjjjjjjjjjj

  Oceni komentar:
  3
  5