POLICIJSKA UPRAVA: Trojica osumnjičena za dilovanje, droga nađena i kod 15-godišnjakinje

POLICIJSKA UPRAVA: Trojica osumnjičena za dilovanje, droga nađena i kod 15-godišnjakinje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv 20-godišnjeg Novosađanina i 21-godišnjaka iz Vladimiraca, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenih i pretresom stana koji koriste, policija je pronašla oko 29 grama amfetamina, sedam paketića marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

U stanu je zatečena petnaestogodišnjakinja iz Vladimiraca, kod koje je pronađena manja količina amfetamina, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Novosadska policija podneće nadležnom tužilaštvu i krivičnu prijavu protiv 35-godišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i vozila u kome se nalazio, policija je pronašla oko 33 grama amfetamina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan