Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava

Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa KfW finansira energetski efikasna ulaganja u poljoprivredi.

Crédit Agricole Srbija na predstojećem 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja 2019. godine, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviće poljoprivredne kredite za energetski efikasna ulaganja uz 10% bespovratnih sredstava koje realizuje u saradnji sa KfW nemačkom razvojnom bankom.

Crédit Agricole Srbija pristupa finansiranju poljoprivrede vodeći računa o održivosti poslovanja i zaštiti životne sredine. Iz tog razloga je u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom, CA banka pripremila kredite za investicije u poljoprivredi koje imaju za cilj razvoj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Uz ove kredite, poljoprivrednici imaju mogućnost da iskoriste i 10% bespovratnih sredstava kao i potpuno besplatnu pomoć tehničkih konsultanata koji ocenjuju izvodljivost i isplativost projekta.


Sa ciljem da domaćim poljoprivrednicima prenese najnovije trendove iz Evrope, Crédit Agricole Srbija svojim klijentima pruža mogućnost da učestvuju na Agro konferenciji na temu "
Stvaranje dodatne vrednosti kroz preprađivačku industriju" u organizaciji Ambasade Francuske u Srbiji.

Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem na sajmu i u veoma kratkom roku, Crédit Agricole će, posetiocima sajma predstaviti i AgroGrand Prix kreditne kartice za beskamatnu kupovinu repromaterijala na 6 ili 12 rata bez kamate. Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera – dilera vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije. 


PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan