Pomoćnik direktora "Parking servisa" slupao službeni automobil

Pomoćnik direktora "Parking servisa" slupao službeni automobil

Saša Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog JKP "Parking servis", razbio je službenu "škodu fabiju" tog preduzeća u vreme kada nije smeo da je koristi, piše Blic.

Ovu informciju prosledili su radnici "Parking servisa", koji tvrde da je Jovanović počinio udes pre pet dana na raskrsnici Futoške i Hajduk Veljkove ulice, dok je službenim vozilom išao na posao. U sudaru niko nije povređen, osim što je službena "škoda fabija" "Parking servisa" uništena.

Inače, funkcionerima javnih preduzeća zabranjeno je da koriste službene automobile van radnog vremena, pa tako i pri dolasku, odnosno odlasku sa posla. Radnici navode da Jovanović zajedno sa još 11 direktora i njihovih pomoćnika u ovoj firmi zloupotrebljava službena vozila koristeći ih 24 sata dnevno.

- Zahtevamo od čelnih ljudi u gradu da reaguju i spreče korišćenje službenih vozila u ovom preduzeću, kao i da ispitaju zloupotrebe u korišćenju benzina. Tražimo i da svi službeni automobili budu obeleženi našim oznakama - navode radnici u pismu. Oni kažu i da je "Parking servis" pokušao da zataška ovu nesreću jer je odmah poslat "pauk" preduzeća da skloni vozilo.

U "Parking servisu" potvrđuju da se udes dogodio, ali kažu da je to bilo kada je Jovanović sa lokacije firme u Ulici Filipa Višnjića krenuo na kolegijum, koji se održavao na Bulevaru Mihajla Pupina, gde su takođe prostorije ovog preduzeća.

U servisu gde se popravlja auto rekli su da je šteta procenjena na više od 2.000 evra, a u "Parking servisu" da je pokrenut postupak utvrđivanja naknade šteta i ukoliko se utvrdi krivica vozača, on će nadoknaditi štetu koja je naneta imovini firme.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jajar

  pre 1957 dana i 20 sati

  Pa? I radnici/e Zavoda za izgradnju grafa koriste yugo SLUZBENA vozila da "taksiraju"dete u vrtic i da obave nabavku po pijaci. Videla svojim ocima...

  Oceni komentar:
  0
  1
 • SAVA

  pre 1957 dana i 20 sati

  nema sta isao covek na kolegijum preko backe palanke - od filipa visnjica do bul mihajla pupina ima oko 1 km , do raskrsnice futoske i hajduk veljkove oko 4 km na suprotnom delu grada - pogledatri mapu ulica u ns

  Oceni komentar:
  0
  4
 • rebel_ns

  pre 1957 dana i 15 sati

  A da zahtevamo da svi sluzbeni automobili imaju CRNE tablice, pa da mozemo da ih fotkamo posle radnog vremena?

  Oceni komentar:
  0
  0
 • dule

  pre 1955 dana i 22 sata

  Parking servis podiže(odnosi) vozila selektivno.Ozbiljnija("crna") vozila nesmu da odnose.17,03,2016,god. u 18 i 30 č. sam prijavio dispečeru da ispred zgrade Đ.Servickog 17(kafana na ćošku) na zabranjenom mestu stoji šest vozila.Došao je pauk,vozač pauka je kratko razgovarao sa vlasnikom kafane i otišao.Ponovo sam zvao dispečera(18 i 53č )i rekao mu šta se desilo.On mi je odgovorio da pauk nemože ništa da se uradi bez milicije a da su se oni samo privremeno sklonili dok nedođe milicija.Naravno milicija nije došla a ni pauk.Nepropisno parkirana vozila su se sklonila posle pijanke.

  Oceni komentar:
  0
  0