"POMOZIMO KOMŠIJI": Aktivisti SNS pomažu građanima u čišćenju snega (FOTO)

"POMOZIMO KOMŠIJI": Aktivisti SNS pomažu građanima u čišćenju snega (FOTO)

Srpska napredna stranka danas je započela akciju "Pomozimo komšiji", tokom koje će aktivisti ove političke partije, širom Srbije, pomagati u čišćenju snega ispred institucija, domova zdravlja, škola, bolnica – saopšteno je danas iz sedišta SNS.

Takođe, lokalni odbori naprednjaka biće na raspolaganju starijim i bolesnim sugrađanima ukoliko treba da se očisti sneg ispred njihovih kuća ili da se odvezu do Doma zdravlja ili apoteke – poručuju iz Srpske napredne stranke.

- Cilj naše akcije jeste da se probudi solidarnost i osnaži briga za stare i bolesne, koji nisu u stanju da se sami brinu o sebi, posebno tokom vremenskih nepogoda. Pozivamo sve građane, bez obzira na političku pripadnost, da se pridruže akciji i pomognu svojim komšijama – kaže se na kraju saopštenja SNS.

Fotografije koje prilažemo uz tekst, snimljene su tokom današnje akcije omladinaca SNS u Beogradu, koji su čistili sneg ispred Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Rakovici. 

Foto: Srpska napredna stranka

Oceni vest:
2
7

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Goran

  pre 578 dana i 10 sati

  Sve partije ovo rade samo u kampanji i za slikanje.

  Oceni komentar:
  2
  14
 • Sanja

  pre 578 dana i 8 sati

  Svaka cast za akciju!!! Ovakvim stvarima se pokazuje patriotizam!

  Oceni komentar:
  12
  0
 • Kata

  pre 578 dana i 8 sati

  Veoma pozitivno . Ovo zaista podrzavam, i samo neka tako nastave da rade. Sve pohvale :)

  Oceni komentar:
  11
  0
 • Lopate u ruke

  pre 577 dana i 17 sati

  Ovakve akcije sprovode oni, koji nisu sposobni da organizuju sistem da funkcioniše !!!

  Oceni komentar:
  0
  11
Petrovaradin zdravlje koncert horoskop dunav bez vode Isidor Bajić Spens štrand novi sad OK Vojvodina Srbija stanovi Kać tajne horoskopa odbojka vremenska prognoza elektrovojvodina MUP Srbije havarija na vodovodu bez struje betanija MUP bebe muzička omladina novog sada JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište novosađani