Ponesi ceo svoj online život sa sobom uz najbržu mobilnu mrežu u Srbiji

Ponesi ceo svoj online život sa sobom uz najbržu mobilnu mrežu u Srbiji

A1 Srbija je zvanično najbrža mobilna mreža u Srbiji u 2021. godini, pokazali su podaci kompanije Ookla®, globalnog lidera u praćenju performansi mobilnih i širokopojasnih mreža, testiranju aplikacija i srodnih tehnologija i tvorca aplikacije Speedtest®*. Ovo priznanje rezultat je značajnih investicija u mrežnu infrastrukturu koje je A1 sproveo tokom 2021, a koje su između ostalog, otvorile mogućnost da kompanija postane prvi operator koji je odgovorio na zahteve rada na daljinu.

Od 2017. godine A1 je samo na teritoriji Novog Sada povećao kapacitet 4G mreže za čak 185 odsto, što je dovelo do unapređenja kvaliteta mreže, brzine interneta i ukupnog korisničkog iskustva. Kapacitet mobilne mreže, za poslednjih godinu dana, povećan je za 81 odsto, čime je nastavljeno kontinuirano ulaganje kompanije na ovom području.

 

Na teritoriji Srbije, uz podršku A1 Telekom Austrija Grupe, A1 je tokom 2021. godine sproveo značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, sa izgrađenih 100 novih baznih stanica za prvih 8 meseci 2021. godine što sa brojem od blizu 2.300 baznih stanica pokriva 98 odsto stanovništva. Sa adekvatnom infrastrukturom i prateći potrebe korisnika u digitalnoj eri, A1 je sada u prilici da pruži adekvatnu podršku korisnicima koji imaju sve veću potrebu za potrošnjom interneta i radom sa različitih lokacija.

 


Gde god se nalazili, neophodni su pouzdan i brz internet, dovoljno saobraćaja za surf i lap top ili tablet. Ceo paket za online život ima sve što je neophodno za bezbrižan rad na daljinu: NEO tarifu i PonesiNet uz praktičan, prenosivi ruter malih dimenzija koji lako staje u džep. U okviru PonesiNet paketa je uključeno 20 GB mesečno i čak 1 dodatni terabajt koji se može koristiti tokom 2 godine. Svi koji se odluče za ovu uslugu do kraja novembra dobijaju i A1 tablet za 1 dinar, a moći će bezbedno da surfuju na svim uređajima uz A1 Net Protect uslugu koja je uključena u cenu.

* Zasnovano na Ookla® analizi Speedtest inteligence® podataka za drugi treći kvartal 2021. godine. Žig Ookla se koristi po licenci i štampa uz dozvolu.

Promotivni tekst

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Istina

  pre 400 dana i 15 sati

  Jel ovo novi vid marketinga? Ne znam koliko ste denara dobili za sirenje ove gluposti, koristim Vip (aka A1) vec godinama i ne osetim nikakvo poboljsanje, definitivno je sporiji u odnosu na Telenor, pa i MTS, jedino sto je zaista i dalje povoljan u poredjenju s njima.

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Mali iskustva koje delim

  pre 399 dana i 23 sata

  Moraju da žive od nečega, zaboga. Ovo je najbolji i najkulturniji vid marketinga.
  Za razliku od onih banera sa rutera, koji iskaču svuda, koje svi gase i niko ih ni ne gleda.
  A da ne pominjem Kineze i FB i slične mreže, gd eispod jednog plaćenog oglasa podvlače 10-tinu drugih, koje niko ne vidi, ali im je cilj da okrenu brojač i time opravdaju plaćanje oglašivača. Zato, dragi moji, ne čudite se što vam društvene mreže gitaju protok.
  To su stranice koje nikada ne završe učitavanje.

  p.s.
  A sad, što se tiče same Ookla SpeedTest.
  Ne verujem im više ništa. Umalo da uđem u konflikt sa podrškom MTS-a, a oni ni krivi ni dužni. Tek kada sam izmerio brzinu na Googlee testu i drugim meračima, shvatio sam da je Ookla počela da štimuje merenje brzine, zavisno od "saradnje" i plaćanja.
  Tako da sam ja sa Ookla završio zauvek. Istini za ljubav.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Još malo iskustva

  pre 399 dana i 23 sata

  Još nešto oko brzine, kolega Istina kaže da mu je sporo.
  Radi se o sledećem, bar kod nas u NS.... Ogroman broj korisnika je koncentrisan na određenim tačkama, pa opterećuje link lokalne stanice.
  Naravno, ako imate 200 korisnika na baznoj stanici u istom trenutku koji bi da povuku maksimum od 48 Mbita/sec to nije isto kao kada ih imate 20.
  Tako da dolazi do zagušenja. I to je jedini razlog sporosti.
  Lično koristim kartice A1 i globalTel-a koji su na istoj mreži, odnosno baznim stanicama.
  Koristim ih za torentovanje filmova. Kako ne bi mogli da povedu sudski postupak za pirateriju. Jer, da bi to poveli, moraju da dokažu da ste 100% sadržaja preuzeli sa IP adrese za koju se može dokazati da je pripadala vama.
  Međutim ako samo finalizirate film na NoName kartici, za koju je nepoznat vlasnik, onda braća iz Holivuda mogu da...
  Sasvim sam zadovoljan brzinom i protokom u večernjim/noćnim satima, daje full koliko mreža može.
  Takođe bih molio operatere, da ne gase kartice. Time će postići samo da će ljudi uplaćivati minimum. Nećemo se javiti da damo podatke, već ćemo kupiti drugu karticu.

  Oceni komentar:
  0
  2