Ponovo u etru: "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od 29. februara na TV Nova S

Ponovo u etru: "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od 29. februara na TV Nova S

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom od 21 sat.

Nakon što je krajem decembra objavljeno da ekipa ove emisije i menadžment televizije O2 nisu produžili ugovor o saradnji za 2020. godinu, njen autor i voditelj je najavio nastavak "pisanja istorije" na drugom mestu a ubrzo je obelodanjeno da je to "mesto" TV Nova S. 

"Ajmo mi ono naše" 

Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se "hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou"... Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše – poručuje Zoran Kesić gledaocima, a prenosi N1.

Izvršna direktorka kompanije United Media u okviru koje posluje TV Nova S, Aleksandra Subotić, izjavila je da veruje da se Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno na "Novoj" jer ova televizija neguje upravo one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama – istine i slobodne reči.

Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu – kaže Subotić.

Poverenje gledalaca Nova TV S je zadobila velikim brojem autorskih emisija kao što su "Utisak nedelje" Olje Bećković, "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Četiri i po muškarca", popodnevnom programu Maje Nikolić i Nataše Miljković "Među nama", "Mentalnom razgibavanju", emisijama iz produkcije Insajdera, kvizu "Totalni obrt", kulinarskoj emisiji "Mr. Kitchen" i emisiji o zdravlju "Zdravi sa dr Katarinom Bajec", navodi N1.

Pored ovih autorskih emisija, važan deo programa ove televizije je domaći visokobudžetni serijski program pa gledaoci tako imaju priliku da uživaju u serijama "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca", "Žigosani u reketu". Gledaoci Novu S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platforme.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan