PONUDE I CENE: Iznajmljivanje nekretnina u Novom Sadu

PONUDE I CENE: Iznajmljivanje nekretnina u Novom Sadu

S početkom jeseni počinje i prava jagma za nekretnine koje se izdaju, s obzirom na to da se studentima bliži novi semestar, a pojedinci i porodice su neretko baš tada u potrazi za novim domom. Ponuda u Novom Sadu je bogata i šarolika, ali da li ćete naći ono što vam odgovara po prihvatljivoj ceni, veliko je pitanje.

Što se stanova tiče, oni male kvadrature uvek su vrlo traženi, a reklo bi se da njih najviše i ima u ponudi.

Primera radi, nova garsonjera od 27 m2 na Salajci, izdaje se po ceni od 320 evra. Navedeno je da je stan pogodan za studenter, da su režije niske, a da se grejanje plaća samo u sezoni.


Na Detelinari, stan slične kvadrature (25 m2), sa parking mestom, izdaje se po znatno manjoj ceni , za 200 evra, a prednost imaju zaposleni.


Očigledno je da sama kvadratura i nema mnogo veze sa cenom, jer se za stanove oko 35 kvadrata traži i po 450 do 500 evra, u zavisnosti od lokacije i opremljenosti. Delovi oko Spensa, centra i Futoške pijace vode po tom pitanju.

Na Telepu i Adicama našli smo najjeftinije stanove, po ceni od 150 do 200 evra, ali u pitanju su uglavnom nenameštene garsonjere.

Sajlovo je takođe povoljno, pa se namešten dvorišni stan od 26 m2 može iznajmiti za 200 evra.

Ipak, i u samom centru može da se nađe povoljan stan za iznajmljivanje, kao što je ovaj u Sterijinoj ulici, za koji se traži samo 170 evra.


Ukoliko ste uporni u traganju, možete naći stvarno dobre ponude, pa se tako u mirnoj ulici Olge Petrov, na Adamovićevom naselju, iznajmljuje namešten stan za 200 evra.


Petrovaradin
, koji je odlično povezan sa Novim Sadom, takođe pruža povoljnije mogućnosti, pa se i tu može naći stan od 30 m2 po ceni od 200 evra.

Stanovi srednje veličine pogodni su za više cimera ili manju porodicu i takođe su prilično traženi, a evo kako stoje stvari sa ponudom i cenama.

Dvorišni stanovi ove kvadrature su povoljniji, pa se može naći namešten stan od 50 m2 za 150 evra, i to na Podbari.


Polunamešten stan od 55 m2
, u prizemlju kuće u Petrovaradinu možete iznajmiti za 200 evra, s po istoj ceni čeka vas stan, za pet kvadrata veći, na Tatarskom brdu.

Nešto veći stanovi takođe su povoljniji ako su na obodima grada ili dvorišni, a tu prednjače Telep i Vidovdansko naselje, pa čak i Sremska Kamenica i Veternik, pa je u proseku stan od oko 65 kvadrata oko 300 evra.

Naravno, ima i onih luksuznijih, kao što je ovaj od 68 kvadrata u širem centru, čiji najam je 500 evra.


Zanimljiva ponuda, posebno za studente, je stan od 70 m2 u Laze Telečkog, za koji je potrebno da izdvajaju 450 evra mesečno.


Na kraju, možda nekog zanimaju i baš veliki stanovi, preko 100 kvadrata, pa evo nekoliko informacija i o tome.

Stanovi od oko 104 kvadrata na Limanu izdaju se po ceni od 700 evra, dok se za 10 kvadrata veći stan, ali u Petrovaradinu, može naći za 350 evra. Razlike u ceni su vidljive.

Da ovo bude još očiglednije, stan od 122 kvadrata u Zmaj Jovinoj izdaje se po ceni od 1.800 evra, a stan na Bulevaru Mihajla Pupina od 112 m2 za 2.100 evra.

Kada su u pitanju kuće, i one se iznajmljuju, a da biste imali jasniju sliku, evo nekoliko primera. Cene se kreću od 350 evra (Klisa ili Petrovaradin), pa do 2.800 evra, ali neki prosek je oko 1.000 evra.

Recimo, petosobna kuća od 214 m2 na Sajmištu iznajmljuje se za 1.300 evra, no, morate pre toga da je opremite nameštajem.

Na portalu Moj Novi Sad počeli smo da objavljujemo ponudu nekrentnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE.

Nekretnina ima, samo je potrebno odvojiti vreme i potražiti nešto adekvatno, a u vidu imati deo grada, spratnost, da li ima lift, opremljenost i mnoge druge stvari.

Srećno u potrazi!

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • DejanNS

  pre 528 dana i 2 sata

  Da li je moguće da 20 godina niko ne sredjuje ovu ulicu na prvoj slici ("Janka Čmelika" potez izmedju BBajica i HRuvimove)???
  Užas

  Oceni komentar:
  0
  21
 • Sale

  pre 528 dana i 1 sat

  Ja sam mom studentu preko Solis-a iznajmio stan pre cetiri godine stanodavac je korektan i nije preterano podizao cenu izdavanja stana.

  Oceni komentar:
  6
  11
 • Danijel

  pre 527 dana i 10 sati

  "Petrovaradin, koji je odlično povezan sa Novim Sadom".
  Kraj vica.

  Oceni komentar:
  2
  16
 • Lideri lideruju

  pre 527 dana i 9 sati

  Imamo skupo izdavanje nekretnina, verovatno zato što nas podržavaju poljoprivrednici Vojvodine.
  Nađoh stan u Beogradu, blizu fakulteta za dete, za 200 evra. Studio, što bi rekli Grci.
  Ove novosadske cene su ipak naduvane obalavljenim ustima koja žele što više.
  Budite srećni što vam ljudi plaćaju troškove.
  Videćemo kolike će cene biti, kad uskoro krene mobilizacija.

  Oceni komentar:
  10
  11
 • Goks

  pre 524 dana i 15 sati

  Koliko samo pohlepe u nekoliko slika stane, neverovatno!? Stanovi sa nameštajem pre osnivanja Novog Sada, lokacije, ulice, parking mesta... Sve je TOP!!!

  Oceni komentar:
  0
  1