Popust od 50% na onlajn kupovinu ulaznica za CineStar bioskope

Popust od 50% na onlajn kupovinu ulaznica za CineStar bioskope

CineStar bioskopi u Vojvodini uvode u svoje multiplekse vrhunsku tehnologiju.

Novi projekat koji su nam predstavili ovih dana jeste brzo onlajn plaćanje, koje je za sada moguće samo u CineStar bioskopima. Plaćanje onlajn je moguće kreditnim i debitnim karticama, što znači da bioskopske ulaznice možete platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama, kao i Stars Club loyalty karticom.

Kako bi omogućili svima da osete čari kupovine preko interneta, koja je sigurna i brza, ovih dana su organizovali akciju u periodu od 3. do 17. maja, gde će na svaku bioskopsku ulaznicu kupljenu onlajn, dati čak 50% popusta, a u popust su uključeni i svi dodaci kao što su 3D, 4DX, eXtreme, VIP sedišta, Love box.

- Neka vaš izlazak u bioskop počne osmehom, bez čekanja u redu i odlaska na blagajnu više puta. Kupljene ulaznice je moguće odštampati od kuće ili sa QR kodom, koji vam stiže na e-mail adresu nakon obavljene kupovine, otići direktno do mesta gde se kontrolišu ulaznice – poručuju iz CineStara.

Najnoviji filmski hitovi u periodu od 3. do 17. maja čekaju u CineStaru, iskoristite onlajn kupovinu i uštedu od 50% i pogledajte filmove poput Marvelovog spektakla Osvetnici: Rat beskraja, komedije Neće moći ove noći, trilera Igra istine, akcione komedije Taxi 5 ili hita za najmlađe Ukradena princeza.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan