Poreska inspekcija stavila ključ u bravu na nekoliko novosadskih kafića

Poreska inspekcija stavila ključ u bravu na nekoliko novosadskih kafića

U centru Novog Sada nekoliko kafića je zatvoreno zbog neizdavanja fiskalnih računa i neprijavljenih radnika.

Kako Dnevnik prenosi, prolaznici po nalepnicama na kafićima mogu da vide da su ključ u bravu stavili poreski inspektori koji su tokom Muzičkog festvala Exit kontorlisali rad ugostiteljskih objekata.

Poreska inspekcija je tokom Exita bila u kontroli u 61 lokalu, a u 17 je uočila nepravilnosti. Za sad je zatvoreno nekoliko kafići koji rade jedan pored drugog na Bulvaru Mihajla Pupina 6, kao i poslastičarnica „Evropa” u Dunavskoj ulici.

Svi će verovatno biti zatvoreni, ali se čeka da istekne rok za žalbe na koje ugostitelji imaju pravo. Rok za žalbe je sedam dana, a ukoliko budu odbačene, sledi zatvaranje.

Podaci o kontroli lokala u Novom Sadu nalaze se na sajtu Poreske uprave, ali bez imena lokala jer ne objavljuju nazive firmi u prekršajima.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje betanija pošte srbije isključenje vode raspored sahrana novi sad Isključenje struje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad sahrane novi sad bez vode bebe bez struje štrajk poštara isključenja struje novosađani raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad servisne informacije novi sad horoskop astrologija Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina zodijak vremenska prognoza novi sad obustava rada štrajk u pošti dnevni horoskop Bukovac