Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti vrednu opremu

Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti vrednu opremu

Porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti u Novom Sadu audio-vizuelnu opremu, koja će u budućnosti biti korišćena za produkciju studentskih radova

Opremu korišćenu u promociji filma "Kao rani mraz" porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti. Kako je rekla Olivera Balašević, šou-biznis u današnje vreme je stao, ali obrazovanje ne sme.

U ovim danima koji su teški za moju decu i mene, kao roditelj mogu biti mirna. Od moje troje dece dvoje je iškolovala ova akademija. Na ovaj način želimo da se zahvalimo dragim profesorima, gradu Novom Sadu i građanima i onima koji su na kreativan način učestvovali u danu kada je Đorđe otišao – kaže Olivera Balašević.

Na Akademiji kažu da će ta oprema podsticati i afirmisati produkciju studentskih radova, kako u muzičkoj, tako i u dramskoj umetnosti, dodajući da ovo nije prva pomoć i saradnja sa porodicom Balašević

Činjenica i da je posebna percepcija rada akademije iz vizure porodice Balašević zato što je njima potpuno jasno šta je radost stvaranj – rekao je Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Poklonjena oprema vredna je 30 hiljada evra.

Oceni vest:
13
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sr

  pre 481 dan i 13 sati

  Lepo, samo nije trebala mešati promociju svoje knjige sa donacijom. Lepše bi bilo da je samo donirala, rekla sve osim citata iz svoje knjige. Deluje navalentno, ali dobro. Lepa donacija.

  Oceni komentar:
  2
  7
 • Zrenjaninac

  pre 480 dana i 14 minuta

  Svaka vam čast, Balaševići. Đole bi bio ponosan na vas. Još da takav ponos pokaže i grad Novi Sad, pa da neku ulicu ili trg nazove njegovim imenom pre nego što mu se pesme pojave u čitankama. I Zrenjanin (koga je Đole opevao više od svih pesnika zajedno) bi mogao da se pokaže. Za početak, na primer, da onaj bezimeni most kod SUP-a (gde Olja beše zaprošena) nazove njegovim imenom.

  Oceni komentar:
  5
  0
 • B.

  pre 479 dana i 11 sati

  Ne puštajte ove botove tipove 'Svaka vam čast Balaševići', jer brljaju komentare, a Balašević je samo jedan, čini mi se. To je varijanta Kućnog tipa. Sloboda mišljenja je bitna, a ne hipnoza i navaljivanje. Đole će dobiti zasluženo, nadam se. Po meni, školu neku nazvati po njemu!

  Oceni komentar:
  1
  3