Porodice sa troje i više dece u 2016. će plaćati manje račune za komunalije

Porodice sa troje i više dece u 2016. će plaćati manje račune za komunalije

Članovi Saveta za komunalne delatnosti prihvatili su na današnjoj sednici većinom glasova Predlog odluke o utvrđivanju kriterijuma za umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga porodicama sa troje i više dece u 2016. godini.

Predlogom odluke utvrđeno je da visina umanjenja obaveza plaćanja komunalnih usluga za porodice sa troje, četvoro i petoro dece iznosi 30%, za porodice sa šestoro, sedmoro i osmoro dece iznosi 40%, dok za porodice sa devetoro i više dece iznosi 50%. Pored toga, Predlogom odluke utvrđeno je da se umanjenje ostvaruje za komunalne usluge koje pružaju JKP "Novosadska toplana", JKP "Vodovod i kanalizacija" i JKP "Čistoća", a naplaćuje ih JKP "Informatika" putem jedinstvenog mesečnog računa.

Zahtev za umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga, kako stoji u Predlogu odluke, podnosi se Gradskoj upravi za socijalnu i dečiju zaštitu, putem pisarnice Gradske uprave za opšte poslove, najkasnije do 15. januara 2016. godine.

Ovaj predlog naći će se pred odbornicima na sednici Skupštine grada, zakazanoj za utorak, 29. decembar.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija zdravlje obeležavanje novosadske racije elektrovojvodina saveti isključenja zodijak servisne informacije jkp lisje dnevni horoskop astrologija bebe horoskopski znaci sahrane novi sad horoskop novorođenčad izmena trase autobusa raspored sahrana i ispraćaja Novosadska racija raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode Spens sremska kamenica isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište servisne informacije novi sad