Porodični skup u organizaciji Dveri u petak na Trgu slobode

Porodični skup u organizaciji Dveri u petak na Trgu slobode

Gradski odbor Dveri organizovaće u Novom Sadu, na Trgu slobode, Porodični skup, pod parolom "Život je na našoj strani", saznaje portal 021.rs. Porodični skup će se održati u subotu, 18. maja sa početkom u 17 časova.

Kako se navodi, Srpski pokret dveri od 15. do 26. maja obeležava Dane porodice, povodom 15. maja, Svetskog dana porodice.

– Zarad promocije porodice i porodičnih vrednosti, Gradski odbor Dveri je zakazao Porodični skup u Novom Sadu na Trgu slobode. Očekujemo prisustvo i podršku svih građana koji smatraju da je porodice važna i da Srbije treba da postane država prijatelj svih naših porodica – poručuju u GO Dveri.
 
Oni kritikuju i gradsku vlast zato što, kako navode, ni na koji način ne obeležava Svetski dan porodice, "a istovremeno u nedelji kada se obeležava Svetski dan porodice organizuju nedelju LGBT zajednice".

Podsetimo, ove godine se u Novom Sadu po prvi put organizuje Nedelja ponosa, koju organizuje Grupa "Izađi", uz podršku nevladinih organizacija i Grada Novog Sada kroz OPENS 2019. Tom prilikom će se održati i Novosadski prajd na Trgu republike u petak. 
Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan