Porodilje se žalile na grejanje u Betaniji, iz KCV poručuju da je situacija normalizovana

Porodilje se žalile na grejanje u Betaniji, iz KCV poručuju da je situacija normalizovana

Portal "Bebac" je u sredu izvestio da se pojedine trudnice i porodilje javljaju iz novosadskog porodilišta sa informacijom da im je hladno u sobama.

Iz Kliničkog centra Vojvodine je tim povodom stiglo sledeće saopštenje:

- Na Кlinici za ginekologiju i akušerstvo Кliničkog centra Vojvodine tokom prethodne noći došlo je do smanjenog pritiska u grejnim telima što je uslovilo slabije grejanje pojedinih soba – navode u KCV-u.

- Dežurna tehnička ekipa je odmah po prijavi izašla na teren i otklonila kvar u celosti. Situacija sa grejanjem na Кlinici za ginekologiju i akušerstvo na prostoru od oko 10.000m2 je potpuno normalizovana, sve prostorije se greju optimalno u šta se uverio i v. d. direktora КCV prof. dr Petar Slankamenac koji je obišao Кliniku za ginekologiju i akušerstvo, trudnice i porodilje – navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad skupština grada novog sada Dom zdravlja Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje Isključenje struje dnevni horoskop novorođenčad betanija bez struje isključenje vode raspored sahrana novi sad elektrovojvodina horoskop bebe vremenska prognoza jkp lisje servisne informacije novi sad gradonačelnik Miloš Vučević raspored sahrana i ispraćaja novosađani bez vode štrajk poštara horoskopski znaci zodijak novosadsko porodilište pošte srbije klinika za ginekologiju i akušerstvo