Posao za IT stručnjake: Kompanija Jiway otvorila razvojni centar u Novom Sadu

Posao za IT stručnjake: Kompanija Jiway otvorila razvojni centar u Novom Sadu

IT kompanija „Džajvej“ (Jiway) sa centralom u Luksemburgu, danas je na trećem spratu Tržnog centra „Pariski magazin“ svečano otvorila svoj razvojni centar u Novom Sadu. Prema rečima Igora Jurića generalnog menadžera za Srbiju, ova firma želi u našoj zemlji da u naredne tri godine zaposli od 50 do 60 mladih stručnjaka.

- Bavimo se bankarskim softverima, a klijenti su nam najveće banke Švajcarske, Singapura i Holandije. U Srbiji ćemo se bazirati na banke, osiguravajuća društva, male klinike, advokatske kancelarije kako bismo iskoristili izuzetan kvalitet našeg softvera „Mozaik“. Koliko nam  je srpsko tržište važno govori i činjenica da je svih sedam akcionara „Jiway“-a bilo prisutno na otvaranju u glavnom gradu Vojvodine, čime su potvrdili da u Srbiji žele da ostvare izuzetan posao – rekao Jurić.

Centrala kompanije „Džajvej“ je u Luksemburgu, a ima svoje kancelarije i tržišta u Hong Kongu, Singapuru, Rusiji, Švajcarskoj, Filipinima, Francuskoj, Australiji i na Filipinima.

 

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ novosađani JGSP "Novi Sad" bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad isključenje vode jkp lisje vremenska prognoza novi sad Vreme u Srbiji novosadsko porodilište elektrovojvodina isključenja struje servisne informacije štrand bez struje servisne informacije novi sad sahrane Hitna pomoć Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Kać Vreme u Novom Sadu bebe novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod betanija