Posle pet meseci pronađeno telo Ksenije Lukić

Posle pet meseci pronađeno telo Ksenije Lukić

Beživotno telo Ksenije Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja je nestala je pre pet meseci, pronađeno je u Dunavu kod Sremskih Karlovaca.

Podsećamo, devojka je nestala u noći između subote i nedelje 26. februara, a sumnjalo se da je skočila sa Varadinskog mosta u Novom Sadu posle svađe sa momkom, piše Kurir.rs.

Ksenijin momak Aleksandar S. (42) 26. februara prijavio je nadležnima da je sa Ksenijom proveo veče na Petrovaradinskoj tvrđavi te da je ona posle svađe prvo pobegla od njega a zatim skočila sa mosta.

On je odmah po dolasku policije i hitne pomoći u teškom psihičkom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine na odeljenje psihijatrije, odakle je otpušten nakon višečasovnih pregleda i ukazane pomoći.

U prvih nekoliko časova nije mogao da razgovara sa Ksenijinom porodicom i nije odgovarao na njihove pozive, što je kod njih izazvalo sumnju da je na neki način kriv za taj događaj. Međutim, kada je došao k sebi, Aleksandar se javio porodici svoje devojke i ispričao im svoju verziju čitave priče.

Inače, Ksenija je do nestanka živela u Novom Sadu sa cimerkama, a bila je zaposlena kao prodavac obuće u jednom butiku, dok Aleksandar živi u Londonu. Njihova veza je bila idilična bez obzira na to što su se viđali s vremena na vreme kada bi Aleksandar došao u Srbiju.

Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.

Pomoć možete potražiti i u Centru "Srce" iz Novog Sada, koji je dostupan svakog dana od 14 do 23 časa pozivom na brojeve 021 6623 393 i 0800 300 303 ili preko Fejsbuka.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Gari

  pre 64 dana i 6 sati

  Savo, ne štima samo to što ti ne znaš u kom pravcu teče Dunav, što znaju svi ovdašnji.
  Znači, od kada si došao ovde, nisi naučio kako teče Dunav. Sremski Karlovci su nizvodno.
  I to je dobro i nađena, jer mnogi otplove i dalje.
  Tragedija, da danas neko umre zbog ljubavi, takva devojka...

  Oceni komentar:
  2
  19