Poslednja Cvetna pijaca u jesenjem ciklusu u petak i subotu ispred Spensa

Poslednja Cvetna pijaca u jesenjem ciklusu u petak i subotu ispred Spensa

Novosadska cvetna pijaca nastavlja u istom ritmu, u petak i subotu, 23. i 24. oktobra, na platou ispred SPC "Vojvodina". Ovo je ujedno i poslednja cvetna pijaca u jesenjem ciklusu, saopštili su organizatori manifestacije.

Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19 časova, a u subotu od 8 do 18 časova.

– Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost  – kažu u Pokretu gorana Novog Sada.Tako će se, dodaje se, na "Novosadskoj cvetnoj pijaci", svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata.

– Naši izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada, svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača – kaže se u pozivu. 

Organizatori mole sve posetioce Novosadske cvetne pijace da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra, kako bismo svi bili bezbedni.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan