POSLOVNI PROSTORI ZA IZDAVANJE: Izabrali smo nešto iz ponude u Novom Sadu

POSLOVNI PROSTORI ZA IZDAVANJE: Izabrali smo nešto iz ponude u Novom Sadu

Pronaći odgovarajući poslovni prostor u našem gradu zahteva i vreme i trud, jer tržište nekretnina jeste prenatrpano svim i svačim. Ipak, započeti biznis ili ga premestiti na drugu lokaciju se ne može bez smeštanja u prostor koji je adekvatan nameni i u kvartu koji ste zamislili. Zato vam štedimo vreme i olakšavamo potragu, izdvajajući neke od predloga.

Za ovu nedelju, za vas smo odabrali:

  • Lokal od 21 m2, kod Sajma, u Mičurinovoj ulici, izdaje se za 220 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Lokal od 25 m2, u blizini Bulevara oslobođenja, kod Futoške pijace, izdaje se po ceni od 300 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Lokal od 57 m2, sa izlogom ka prometnoj ulici na Detelinari, u Rumenačkoj ulici. Izdaje se po ceni od 600 evra. Više informacija možete pogledati OVDE.

 

  • Duplex od 112 m2 na Adamovićevom naselju, u blizini Cara Dušana, izdaje se za 800 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Lokal iz dva nivoa, od 120 m2, u centru, u Železničkoj ulici, izdaje se po ceni od 1.600 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 


Na portalu Moj Novi Sad počeli smo da objavljujemo ponudu nekrentnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan