POŠTA SRBIJE: Počeo nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu"

POŠTA SRBIJE: Počeo nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu"

Tradicionalni nagradni, literarni i likovni konkurs JP Pošta Srbije "Piši Deda Mrazu" počeo je danas i trajaće do 5. decembra. Organizatori pozivaju decu uzrasta do 10 godina iz cele Srbije da iskažu svoju kreativnost u crtežima, kolažima, stihovima, pričama, porukama, čestitkama, željama, ali i u kombinacijama literarne i likovne tehnike.

Učešće može biti samostalno ili grupno – slanjem zajedničkih radova preko predškolskih i školskih ustanova, saopštila je Pošta Srbije, a prenosi N1. Radove će ocenjivati stručni žiri, a Pošta Srbije će nagraditi po tri najbolja autora u obe konkurencije. Prigodne plakete najuspešnijim autorima, kao i nagrade  hoverbord, trotinet i roleri dodeljuju se u pojedinačnoj konkurenciji, a tri mini muzičke linije pripašće najuspešnijim vaspitnim i obrazovnim grupama.

Radove je potrebno slati na adresu Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu", do 5. decembra. Podatke o autoru – ime, datum rođenja, adresa i kontakt telefon roditelja/staratelja, potrebno je navesti na poleđini rada. Na grupnim radovima treba navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, odeljenje ili vaspitnu grupu, kao i broj dece koja su učestvovala u kreiranju.

Uz sve radove, obavezno je priložiti izjave roditelja o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošta Srbije, a za potrebe konkursa. Konkurs se organizuje 18. put zaredom, a prošle godine je na njemu učestvovalo 11.000 mališana. Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, istaknuti su na sajtu www.posta.rs. 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Uros Bozic

  pre 61 dan i 15 sati

  Deda Mraze, bio sam dobar cijelu Novu Godinu. Volio bih za Novu Godinu led lampice (5m).

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Deda Mraz

  pre 61 dan i 13 sati

  Nažalost, ove Nove Godine delim samo koronu.
  I dobrima i lošima.

  Oceni komentar:
  2
  0
 • ja sam jedini pametan

  pre 60 dana i 2 sata

  Deda mraz ne postoji

  Oceni komentar:
  2
  0
 • Iskrene želje

  pre 60 dana i 26 minuta

  Deda Mraze, želim da se potpuno promeni politička vlast u ovoj zemlji, a naročito da ih što manje viđam na televiziji i u medijima uopšte.

  Oceni komentar:
  0
  0