Pošta Srbije uvela novu uslugu

Pošta Srbije uvela novu uslugu

Vršilac dužnosti direktora JP "Pošta Srbije", Zoran Đorđević, i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Milan Nikolić, potpisali su ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kojim će svim vozačima – korisnicima usluga Pošte biti omogućen lakši pristup članstvu u AMSS.

Vozači sada imaju mogućnost da od svog poštara ili na šalterima pošta zatraže pristupni upitnik, čijim popunjavanjem ulaze u proces aktivacije AMSS članskih paketa koji, između ostalog, uključuju uslugu besplatnog šlepa i pomoći na putu u Srbiji i Evropi.

Prvi je ovu mogućnost jutros iskoristio Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije, koji je potpisao pristupnicu u članstvo AMSS, koju mu je doneo upravo poštar.

Pošta Srbije nastavlja sa približavanjem građanima nastojeći da im i na kućnom pragu i u poštama širom zemlje, uz inovativne i rastuće poštanske usluge, obezbedi jednostavan i povaljan pristup uslugama svojih partnera. Tako su građani Srbije sada, uz usluge AMSS, u prilici da posredstvom poštara i dostavljača, kao i na šalterima svih pošta u Srbiji, ostvare posebne uslove za usluge Telekoma Srbija, kao i ekskluzivne uslove za kredite Banke Inteza. Pokazalo se da je ovo dobitna kombinacija i za građane i za zaposlene u Pošti i za naše partnere i zato već pripremamo nove pogodnosti koje ćemo ponuditi na šalterima pošta i posredstvom naših poštara i dobavljača – izjavio je Zoran Đorđević.

On je pozvao građane da iskoriste priliku i zatraže detaljnije informacije o pogodnostima od svojih poštara, kao i na šalterima svih pošta.

Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da JP "Pošta Srbije" na dogovorenim lokacijama i preko svojih poštara i kurira, upozna građane širom zemlje sa paketima AMSS i olakša im proces učlanjenja u naš savez, na čemu smo veoma zahvalni – istakao je generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić.

Oceni vest:
1
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milo madacky

  pre 7 dana i 34 minuta

  Mogli bi barem da obaveste kada donose penzije txt porukama. Moja tašta nije dobila prošlu penziju jel nije čula zvono:-(

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Jelena

  pre 6 dana i 5 sati

  Upropastio je Poštu! Čovek koji gleda apsolutno svoj i samo svoj interes! Sramota za takvu formu. Ovo pričam iz iskustva, je l kao privatnik koji svakodnevno posluje sa istima, ulazi samo u gubitak. Nemam reci!

  Oceni komentar:
  1
  5
 • Srbi Poštu ne videše ko sav svet

  pre 6 dana i 3 sata

  Samo se takvi i ređaji po Pošti. Zato je danas u takvom stanju da se najmanje bavi svojom osnovnom delatnošću.
  Ukratko, od kada je Vučićeva država, paketi se dobijati normalno ne mogu.
  Ili Carina uvede blokadu, bespotrebno držeći svaki paket po 30 dana, ili Pošta kada dobije neregistrovani paket (registrovan u inostranstvu, samo kod nas je neregistrovan) neće po 2-3 meseca da raznosi, a paket stoji nesortiran svakom na izvolte.
  Dovoljan razlog da rušim vlast.

  Oceni komentar:
  0
  5
 • David

  pre 5 dana i 8 sati

  super beskorisna informacja

  Oceni komentar:
  0
  1