Postanite dobrovoljni davalac krvi i dođite besplatno u Dino park

Postanite dobrovoljni davalac krvi i dođite besplatno u Dino park

Novosadski Dino park priključio se apelu Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i poziva sve koji su u mogućnosti da postanu dobrovoljni davaoci krvi.

U Zavodu naglašavaju da su rezerve krvi drastično smanjene, pa je neophodno da se odazove što veći broj građana svih krvnih grupa, a naročito nulte.

Ukoliko u periodu od 17. oktobra do 15.novembra postanete dobrovoljni davalac, dobijate besplatan ulaz u Dino park do kraja ovogodišnje sezone – kaže se u saopštenju JKP "Gradsko zelenilo", te dodaje da je "dovoljno da na ulazu u park pokažete karticu Zavoda za transfuziju krvi i potvrdu da ste sada dali krv i na taj način ostvarujete svoje pravo".

Da podsetimo, krv možete dati u prostorijama Zavoda za transfuziju svakog radnog dana od 7 do 14 časova, prvog utorka u mesecu od 7 do 18 i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u ulici Hajduk Veljkova 9a u Novom Sadu, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021 4877 980 i 021 4877 972.


Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dunavski park vremenska prognoza jkp lisje servisne informacije vremenska prognoza novi sad isključenja struje sahrane elektrovojvodina gradsko groblje raspored sahrana novi sad bebe JKP Gradsko zelenilo bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu RHMZ novosađani isključenje vode servisne informacije novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija bez struje završni ispit Isključenje struje betanija mala matura centralno groblje u Futogu naplata