POTVRĐENO: Doktorka ambulante na Novom naselju zaražena korona virusom

POTVRĐENO: Doktorka ambulante na Novom naselju zaražena korona virusom

Direktor Doma zdravlja "Novi Sad" Veselin Bojat potvrdio je da je doktorka koja radi u ambulanti na Novom naselju pozitivna na prisustvo novog koronavirusa. Ona se nalazi u kućnoj izolaciji od 10. marta, rekao je Bojat na konferenciji za novinare.

– Sve njene kontakte su detaljno proverili iz Instituta za javno zdravlje. Dve doktorke i tri sestre koje su bile u dodiru sa njom stavljene su u izolaciju. Svi su testirani i svi su negativni – navodi direktor novosadskog Doma zdravlja.

Još desetoro pacijenata koje je ona primila poslednjeg dana na poslu je u izolaciji. Takođe su svi testirani i negativni su na Kovid-19, kaže Bojat.

Sprovedene su sve mere koje država propisuje, objekat na Novom naselju nije zatvoren i nije registrovan nijedan novi slučaj koji bi se mogao dovesti u vezu sa ovim, poruka je direktora Doma zdravlja.

Oceni vest:
8
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Voxns

  pre 396 dana i 22 sata

  A prijatelji, rođaci, poznanici tih 10 pacijenata, pa njihovi prijatelji, rođaci, poznanici, pa njihovi....

  Oceni komentar:
  8
  27
 • Mima

  pre 396 dana i 21 sat

  A pacijenti od dan-dva pre...Ili nedelju-dve...? I kako se ona zarazila ako su svi sa kojima je bila u kontaktu negativni?

  Oceni komentar:
  4
  39
 • jeffrey goines

  pre 395 dana i 4 sata

  Неистина. Моја мајка је била код те докторице и само је добила папир да буде 14 дана у изолацији, без тестирања. Добро се осећа, Хвала Богу.

  Oceni komentar:
  1
  4