Povećan broj sajamskih manifestacija za narednu godinu

Povećan broj sajamskih manifestacija za narednu godinu

Novosadski sajam tradicionalno je predstavio rezultate poslovanja u godini na izmaku i najavio predstojeće poslovne planove. U toku 2015. održano je 12 priredbi u osam termina, na kojima je nastupilo više od 2.000 izlagača, dok je u Kongresnom centru "Master" održano više od 160 događaja. Sajmove i dešavanja u Kongresnom centru posetilo je više od 160.000 ljudi.

Kada je reč o narednoj godini, Sajam će posetioce dočekati bogatijim sadržajem i novim priredbama. Planirano je 14 sajamskih manifestacija u osam termina.

Ponos Novosadskog sajma, Poljoprivredni sajam, održaće se od 14. do 20. maja. Predstavljanje prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije, nacionalna izložba stoke i ocenjivanje kvaliteta proizvoda biće okosnica 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Zemlja partner je Italija, a postoji interesovanje Meksika i Irana da naredne godine budu Zemlja prijatelj.

Jedna od novina u kojoj će posetioci Sajma moći da uživaju u 2016. je "Fishing Show" koji počinje 18. marta i traje tri dana. Gosti će tokom ove priredbe biti u prilici da vide najnoviju opremu za ribolov i aktivan boravak u prirodi.

Tokom sledeće godine Sajam će organizovati i Međunarodne dane energetike i investicija, specijalizovanu Izložba pogrebne opreme, Salon knjiga i izložba umetnosti, Lorist, Međunarodni sajam turizma, Sajam konjarstva i sersana, Sajam automobila, Međunarodnu izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" i Sajam obrazovanja "Putokazi".

U Kongresnom centru "Master" biće održan Kongres organske proizvodnje, Serba Fashion Week, Međunarodni kongres Udruženja za artropsku hirurgiju i sportsku traumatologiju Srbije, Evropsko prvenstvo za mlade u šahu, kao i Kongres neurohirurga Podunavsko Karpatskih zemalja.

WIFI I MOBILNA APLIKACIJA

Novosadski sajam će od naredne godine uvesti i neograničen bežični internet i mobilnu aplikaciju. Posetiocima će na taj način biti omogućena pretraga svih izlagača po robnim grupama ili nazivu kompanije, kao i lakše snalaženje na sajmištu preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan