Povećan broj sajamskih manifestacija za narednu godinu

Povećan broj sajamskih manifestacija za narednu godinu

Novosadski sajam tradicionalno je predstavio rezultate poslovanja u godini na izmaku i najavio predstojeće poslovne planove. U toku 2015. održano je 12 priredbi u osam termina, na kojima je nastupilo više od 2.000 izlagača, dok je u Kongresnom centru "Master" održano više od 160 događaja. Sajmove i dešavanja u Kongresnom centru posetilo je više od 160.000 ljudi.

Kada je reč o narednoj godini, Sajam će posetioce dočekati bogatijim sadržajem i novim priredbama. Planirano je 14 sajamskih manifestacija u osam termina.

Ponos Novosadskog sajma, Poljoprivredni sajam, održaće se od 14. do 20. maja. Predstavljanje prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije, nacionalna izložba stoke i ocenjivanje kvaliteta proizvoda biće okosnica 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Zemlja partner je Italija, a postoji interesovanje Meksika i Irana da naredne godine budu Zemlja prijatelj.

Jedna od novina u kojoj će posetioci Sajma moći da uživaju u 2016. je "Fishing Show" koji počinje 18. marta i traje tri dana. Gosti će tokom ove priredbe biti u prilici da vide najnoviju opremu za ribolov i aktivan boravak u prirodi.

Tokom sledeće godine Sajam će organizovati i Međunarodne dane energetike i investicija, specijalizovanu Izložba pogrebne opreme, Salon knjiga i izložba umetnosti, Lorist, Međunarodni sajam turizma, Sajam konjarstva i sersana, Sajam automobila, Međunarodnu izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" i Sajam obrazovanja "Putokazi".

U Kongresnom centru "Master" biće održan Kongres organske proizvodnje, Serba Fashion Week, Međunarodni kongres Udruženja za artropsku hirurgiju i sportsku traumatologiju Srbije, Evropsko prvenstvo za mlade u šahu, kao i Kongres neurohirurga Podunavsko Karpatskih zemalja.

WIFI I MOBILNA APLIKACIJA

Novosadski sajam će od naredne godine uvesti i neograničen bežični internet i mobilnu aplikaciju. Posetiocima će na taj način biti omogućena pretraga svih izlagača po robnim grupama ili nazivu kompanije, kao i lakše snalaženje na sajmištu preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje vremenska prognoza novi sad bebe elektrovojvodina novosadska policija protest taksista betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo 27. novosadski maraton Isključenje struje novosadsko porodilište Aleksandar Vučić servisne informacije novi sad matičar novi sad bez vode isključenja struje raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad izmena režima saobraćaja novorođenčad jkp lisje KCV RHMZ isključenje vode sahrane novi sad jkp novosadska toplana novosađani JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije