Povodom reotvaranja "Univera" na Bulevaru, danas svaka 50. kupovina besplatna (FOTO)

Povodom reotvaranja "Univera" na Bulevaru, danas svaka 50. kupovina besplatna (FOTO)

Kompanija Univerexport nakon kompletnog renoviranja ponovo je otvorila vrata objekta u Novom Sadu na adresi Bulevar oslobođenja 94. Za Novosađane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i poklon paketi, kao i širok asortiman artikala po akcijskim cenama. 

Cilj renoviranja bio je pružiti potrošačima još prijatniju kupovinu, pa je zbog toga prostor reorganizovan, unapređen, a sva oprema u objektu je zamenjena novom. Asortiman objekta je osvežen, a potrošačima su i dalje na raspolaganju dobro poznati brendovi iz lične proizvodnje Univerexporta – Bačka, Organa i proizvodi iz Domaćinstva Vučurević, kao i blizu 4300 artikala iz najšireg asortimana. Odeljenje delikatesa je nešto drugačije nego do sada, organizovano je tako da učini kupovinu još bržom i efikasnijom, ali i da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača. U renoviranom objektu nalazi se i široka ponuda Univerexport robnih marki: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.


Na dan otvaranja, prvih 50 potrošača dobilo je poklon pakete, dok prvih 1000 dobija na poklon ceger.  Svaka 50. kupovina na dan otvaranja je besplatna
, a za one koji planiraju da posete objekat u narednim danima pripremljena je i posebna akcija koja traje od 8. do 22. juna. Na akciji pripremljenoj povodom reotvaranja, potrošači će moći da pronađu Bačka sveže meso i delikatese, voće, kafu i mnoge druge proizvode po odličnim cenama. Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7h do 21h, a nedeljom od 7h do 14h.

Kao najveći domaći trgovinski lanac, kompanija Univerexport prepoznaje važnost stalnog unapređivanja objekata, pa je i u budućnosti planirano još ulaganja u postojeće objekte. Takođe Univerexport nastavlja i sa širenjem maloprodajne mreže, pa je u narednom periodu planirano i otvaranje novih objekata. 

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nikola

  pre 105 dana i 10 sati

  Šta sad to predstavlja reotvaranje drugi pokušaj što bi neko rekao poslovođa nije ostvario zacrtanu dobit i sad popravni

  Oceni komentar:
  0
  2