Povorka tišine za „Labudovu pesmu“

Povorka tišine za „Labudovu pesmu“

Grupa „2minuta tišine“ organizuje u nedelju 18. oktobra „Povorku tišine“ za dostojanstven oproštaj od Bise i njenih labudića.

Povorka se okuplja u 15.45 na Trgu slobode , a u 16 časova počinje komemorativni protest „Labudova pesma“.

- Cilj ovog protesta je, kako i sam naslov govori, dostojanstven način da mi građani Novog Sada i svako ko je pogođen onim što se dogodilo, uputimo poslednji pozdrav Bisi i njenim labudićima. Smatramo da je potrebno ovo da se učini jer je nestao jedan od prepoznatljivih simbola našeg grada. Isto tako želimo da ukažemo na neophodnost utvrđivanja odgovornosti za učinjeno nedelo – kažu organizatori.

Ruta će biti ista kao i u poslednjih nekoliko nedelja. Ide se od Trga slobode do Dunavskog parka.

Grupa „2 minuta tišine“ apeluje na sve koji budu prisustvovali da se neki kodeksi ispoštuju, te da tokom povorke svu isključe mobilne telefone i da se u potpunoj oda poslednja pošta, kako i dolikuje ovakvom događaju.

Oceni vest:
8
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milorad

  pre 1406 dana i 23 sata

  Moja POSLEDNJA fotografija ISE, BISE i dva labudića u Dunavskom parku od 11.10.2015, u 12.20č.
  OVO ZAISTA NIJE NIKAKO SMELO DA SE DOGODI. SRAMOTA!!!

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Nadica

  pre 1406 dana i 19 sati

  Katarina Marinac ucenica 4og razreda je napisala predivan sastav <3

  Oceni komentar:
  0
  0
jkp lisje novosadsko porodilište elektrovojvodina almaško groblje matična knjiga rođenih porodilište horoskop gradsko groblje jkp novosadska toplana bez vode servisne informacije isključenja struje horoskopski znaci dunav servisne informacije novi sad štrand novosađani vremenska prognoza novi sad JGSP "Novi Sad" EPS bebe Miloš Vučević bez struje havarija na vodovodu raspored sahrana novi sad betanija RHMZ sahrane radosne vesti novorođenčad