Poziv mladim aktivistima: Učestvujte u radu Društvenog centra

Poziv mladim aktivistima: Učestvujte u radu Društvenog centra

Društveni centar u Novom Sadu otvara vrata svim zainteresovanim za aktivno učešće u radu ovog autonomnog prostora. Ukoliko želite da kreirate program, organizujete koncerte, projekcije filmova, tematske večeri, radionice, angažujete se u aktivističkom radu u zajednici ili jednostavno samo želite da učestvujete u svakodnevnom funkcionisanju Društvenog centra, odazovite se na ovaj poziv.

- Društveni centar čvrsto stoji na vrednostima slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma. Kao kolektiv odbacujemo i ne tolerišemo nacionalizam, rasizam, homofobiju, seksizam i bilo kakav oblik fašizma. Funkcionišemo isključivo na volonterskom radu naših aktivista. Društveni centar predstavlja potrebu za drugačijim kulturnim prostorom nezavisnim od struktura vlasti i kapitala, kaže se u pozivu popularnog DC-a.

Starosne granice za učesnike ne postoje, iako je poželjno da spadate u tzv. omladinsku kategoriju stanovništva (17-30 godina). Jedini uslov koji važi za sve učesnike jeste da podržavaju navedene principe na kojima se temelji Društveni centar i da budu odgovorni prema prostoru.

Prijave možete slati do 31. marta 2016. godine na i-mejl adresu , a u prijavi je potrebno da navedete vaše ime i prezime, datum rođenja, kao i i-mejl adresu ili broj telefona.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina jkp novosadska toplana novosadska policija servisne informacije novi sad novosađani servisne informacije raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop horoskopski znaci isključenja struje izmena režima saobraćaja raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad isključenje vode bebe JGSP "Novi Sad" novorođenčad bez struje Spens Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad betanija bez vode Petrovaradin jkp lisje klisa klinika za ginekologiju i akušerstvo