POZIV ZA KREATIVCE: Odbojkaši Vojvodine u potrazi za novom maskotom

POZIV ZA KREATIVCE: Odbojkaši Vojvodine u potrazi za novom maskotom

U jeku priprema za novu sezonu Odbojkaški klub Vojvodina osim na terenu jednako radi i van njega. Sa težnjom da potvrdi evropsku organizaciju, ali i da se još više približi fanovima šampion Srbije veliku pažnju posvetio je i promocijama, donacijama, marketinškim akcijama. Deo svega toga je i potraga za novom maskotom. 

Naime, Vojvodina je i zvanično otvorila konkurs za maskotu, na kojem mogu učestvovati svi od 7 do 77 godina.

- Najpre želim da pozovem osnovce, srednjoškolce, studente, profesionalne umetnike i sve kreativne, inovativne i maštovite pojedince da učestvuju u nagradnom likovnom konkursu i pridruže nam se u potrazi za novom maskotom – počinje priču PR Vojvodine Tatjana Marovski, ujedno i koordinatorka konkursa.

- Takođe, moram istaći koliko je važna podrška menadžmenta kluba, jer bez ulaganja i istrajnosti ne bi ni bilo ove akcije. Čast nam je što su se odazvali svi oni, koji konkursu daju posebnu težinu i ozbiljnost, pre svih akademski slikar mr Danilo Vuksanović, jedan od članova žirija, koji će praktično rukovoditi stručnim delom. Na radost onih koji dugo prate Vojvodinu, u žiriju će biti i naš legendarni doktor Boriša Vuković, kao i članovi menadžmenta. Kada ovaj sastav žirija odabere 20 najboljih radova, koji će ući u uži krug, u glasanje će se uključiti i naš prvi tim i publika – objašnjava dalje Marovski.


Naime, prema njenim rečima, prijavljeni kandidati biće razvrstani u četiri starosne kategorije, a odabirom po pet najboljih u svakoj kategoriji dobiće se upravo 20 radova za naredni krug glasanja. Svi radovi koji uđu u uži izbor imaće priliku da budu izloženi na utakmici kvalifikacija Lige šampiona.

A na pitanje zašto je klub krenuo u potragu za novom maskotom i kakvo se rešenje traži, Tatjana Marovski odgovara:

- Starije generacije bez sumnje se sećaju maskote u obliku Lale, nastale devedesetih, koja je nekada bila neizostavni deo naših utakmica i svečanosti. No, došlo je vreme da idemo dalje. Danas je jako važno dobro osluškivati šta je to što žele navijači, posebno oni mlađi, koji čine više od pedeset odsto naše publike. Klub ovakvog nivoa mora da na pravi način isprati marketinški deo, da prati trendove, osluškuje potrebe i posebno da se približi onima na kojima svet ostaje. Naravno, prilikom odabira prednost će imati ne samo kvalitetni radovi, nego i oni koji u sebi budu spojili simbole odbojke, boje našeg dresa, Vojvodinu, Novi Sad. Verujemo da je ovo prava prilika za umetnike, poklonike odbojke, simpatizere, da pokažu umeće, puste mašti na volju, postanu deo važnog projekta, a ukoliko pobede svakako će ostati i blizak saradnik našeg kluba. Naravno, pobednika očekuje i vredna nagrada. Za sve nedoumice zainteresovani nam se uvek mogu obratiti putem telefona, ili i-mejla koji je dat u zvaničnom tekstu konkursa – zaključuje Tatjana Marovski.

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a klub zadržava pravo da produži konkurs ukoliko pristigli radovi ne budu ispunili uslove. Na sajtu OK Vojvodina nalazi se sekcija posvećena isključivo konkursu, sa detaljnim objašnjenjem, tekstom konkursa sa propozicijama, visinom nagrade, uslovima i prijavnim listom.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina servisne informacije isključenje vode jkp lisje opens distrikt izmena režima saobraćaja sahrane gradsko groblje bez vode novosadsko porodilište novosađani opens 2019 sahrane novi sad servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja policija klinika za ginekologiju i akušerstvo Novo naselje betanija jkp raspored sahrana novi sad bebe Isključenje struje horoskop novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje novosadska policija Elektrodistribucija Novi Sad bez struje