"PRAVDA ZA NINU": U Petrovaradinu održan još jedan protest

"PRAVDA ZA NINU": U Petrovaradinu održan još jedan protest

U petak uveče u Petrovaradinu je održan još jedan protest "Pravda za Ninu".

Okupljeni su ponovo blokirali Preradovićevu ulicu i zahtevali pritvor za mladića koji je osumnjičen da je pregazio Ninu Rađenović početkom juna.. Kako je javila reporterka N1, porodica je najavila da namerava da blokira ulicu do daljeg, sve dok osumnjičeni ne bude u pritvoru.

Na mestu na kome je stradala Nina Rađenović prošlog petka je put bio blokiran na šest sati, da bi posle toga osumnjičeni bio saslušan, ali mu nije određen pritvor.

Njegov advokat rekao je juče da u ovakvim okolnostima ne očekuje fer suđenje i da je neprijatno iznenađen, čak je najavio i podnošenje krivične prijave.

Prilikom protesta prošlog petka, građani su opkolili automobil u kome se nalazila zamenica novosadskog javnog tužioca, koja je potom upalila kola i tom prilikom povredila jednu ženu, a intervenisala je i Hitna pomoć.

Na taj incident reagovalo je Novosadsko tužilaštvo rekavši da je do napada na nju došlo jer je nosilac javnotužilačke funkcije.

Osumnjičeni P. R. iz Sremskih Karlovaca saslušan je 4. avgusta, a Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je predložilo da mu se odredi pritvor.

Oceni vest:
9
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan