Praznični vikend  u Ledenoj šumi, a u ponedeljak doček Dečije nove godine

Praznični vikend u Ledenoj šumi, a u ponedeljak doček Dečije nove godine

U susret predstojećim novogodišnjim praznicima Manifestacija Ledena šuma poziva sve zainteresovane da proslave zajedno i poslednji vikend u 2018. godini uz besplatan program i kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku, u Novom Sadu.

U subotu, 29. decembra nas očekuje zabava za najmlađe posetioce uz Haos animatore koji će na programu Ledene šume nastupiti od 11.00 do 12.30 sati. Posle podne, u terminu od 16.30 sati sledi dečija predstava i druženje sa pozorišnom trupom Vragolani a večernji časovi rezervisani su za klizanje i zimske delikatese u Snežnom gradu i najbolje DJ hitove.

 

 

Nedelja, 30.decembar, programski će posetiocima ponuditi različite sadržaje za sve generacije. Jutarnje animacije za decu počinju od 11.00 časova, a posebna atrakcija za posetioce biće i doček Moto Deda Mrazova koji će posetiti Ledenu šumu u 13.00 sati. Okupljeni članovi iz moto klubova „Apostoli", „Otpisani" i „Horda", će nakon svoje humanitarne rute po gradu i okolini doći i na druženje u Dunavskom parku gde su za najmlađe posetioce pripremili iznenađenja.

Specijalno nedeljno veče u Ledenoj šumi rezervisano je za dugo očekivani nastup Silvije Stanišić-novosadske Merilin Monro koja će, uz pratnju plesne grupe Akokan, na centralnoj muzičkoj bini nastupiti od 20.00. Jedna od najtraženijih imitatorki u Srbiji - Miss Monroe, će svojim muzičkim repertoarom i jedinstvenim scenskim nastupom publici doneti dašak glamura zlatnog Holivuda.

 

Već u ponedeljak, 31. decembra posetioce u Ledenoj šumi očekuje i zabavni program povodom tradicionalnog obeležavanja dočeka Dečije Nove godine. Tom prilikom će se, uz tradicionalni novogodišnji dečiji maskenbal, iz Dunavskog parka pustiti više od hiljadu balona.

Tokom vikenda u Ledenoj šumi, biće prikupljani i prilozi za humanitarnu akciju „Slatkiš za mog drugara" koju dvanaestu godinu za redom organizuje Radio-televizija Vojvodine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan