PRED GREJNU SEZONU: Radno vreme Korisničkog centra "Toplane"

PRED GREJNU SEZONU: Radno vreme Korisničkog centra "Toplane"

U cilju pravovremenog informisanja građana Novog Sada, iz JKP "Novosadska toplana" zamolili su nas da prenesemo sledeće obaveštenje.

Prostorije Korisničkog centra, u ulici Vladimira Nikolića broj 1, od ponedeljka 2. oktobra 2017. godine će biti otvorene radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova

Za sve informacije korisnici se mogu obratiti pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 i besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021.

Nakon radnog vremena Korisničkog centra, reklamacije na kvalitet isporuke toplotne energije mogu se prijaviti Službi reklamacija na brojeve telefona 4881-104 i 4881-106.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nevena

  pre 658 dana i 2 sata

  Kada pocinje grejna sezona, to jest tzv. probno grejanje?

  Oceni komentar:
  0
  5
elektrovojvodina sahrana Elektrodistribucija Novi Sad novosađani raspored sahrana novi sad bez struje RHMZ matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja bebe novorođenčad Vreme u Novom Sadu sahrane isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija betanija horoskopski znaci servisne informacije servisne informacije novi sad isključenje vode horoskop Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje bez vode