Pred nama je "brkati" vikend

Pred nama je "brkati" vikend

Zagrebački bend Brkovi održaće predstojećeg vikenda dva koncerta u novosadskom klubu The Quarter, u petak 18. i u subotu 19. novembra.

Organizatori su saopštili da je ograničeni pretprodajni kontigent ulaznica za koncert 18. novembra rasprodat, dok ulaznica za subotnji nastup još uvek ima po pretprodajnoj ceni. 

Karte se i dalje mogu kupiti po ceni od 800 dinara u centralnoj biletarnici Gigs Tixa u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike) , kao i u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži u Srbiji. Broj ulaznica po pretprodajnoj ceni za subotu je takođe limitiran.

Zbog onih koji na koncert dolaze iz najudaljenijih krajeva i koji nisu mogli da nabave ulaznice u pretprodaji, za obe večeri je ostavljen izvestan broj karata za kupovinu na ulazu.

Te ulaznice, po ceni od 900 dinara, moguće je kupiti na dan koncerta od 20, 30h, na klupskoj biletarnici Quartera.

Obe večeri program će svojim nastupom otvoriti bend MinJah Crew iz Novog Sada. Članovi Brkova pozvali su publiku da dođe na vreme u velikom broju kako bi podržala nastup njima prijateljskog benda.

Vrata kluba se za posetioce otvaraju u 21 čas, a koncert počinje u 22. organizatori apeluju da se na koncert dođe na vreme, kako bi se izbegla gužva na ulazu i na garderobi.

Oceni vest:
1
28

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan