Pred Nedelju mode: Zaustavite taksi lepote u Novom Sadu

Pred Nedelju mode: Zaustavite taksi lepote u Novom Sadu

U narednom periodu novosadskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taksi, koji će prosto obožavati i žene i muškarci! Kada vidite vozilo na kome piše ​Serbia Fashion Week​, obavezno ga zaustavite jer će vas ​besplatno odvesti na odredište, a unutra ćete od profesionalaca Unitecha dobiti savete kako da negujete vašu kosu. Serbia Fashion Week taksi moći ćete da zaustavite ​na ulicama Novog Sada od 14. do 20. marta.

Tradicionalno dešavanje koje prati Nacionalnu nedelje mode i ove godine dolazi u Novi Sad i Beograd. Prethodnih godina vladala je prava pomama za najlepšim taksijem u gradu. Kreativnost naših dama i ovog puta je došla do izražaja te su "pravile zasede" na ulicama kako bi ga zaustavile. Sada je to lakše. Nije potrebno praviti zasede nego poslušajte savet koji vam dajemo: da biste znale gde da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Weeka gde ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku. 

Nekoliko dana po završetku ove atraktivne akcije, 6. aprila, u Novom Sadu počinj​e Nacionalna nedelja mode – Serbia Fashion Week – gde ćete imati priliku da uživate u najnovijim kreacijama više od 50 dizajnera iz zemlje i inostranstva. Prisutni će imati priliku da prvi nakon posetilaca Nedelje mode u Njujorku vide modele naših poznatih kreatora. Jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji, Serbia Fashion Week, ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene (industrije) s prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu. Serbia Fashion Week održava se dva puta godišnje, u trajanju od sedam dana, a ova manifestacija postavila je Novi Sad i Srbiju na mapu svetskih kulturnih centara. Glavni deo manifestacije, modne revije, biće ​održane u Master centru Novosadskog sajma, gde ćemo uživati u kreacijama istaknutih inostranih i domaćih dizajnera.

Više informacija na ​www.serbiafashionweek.com.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan