Predavanje u "Američkom kutku": Pokreti za zdravom ishranom u SAD

Predavanje u "Američkom kutku": Pokreti za zdravom ishranom u SAD

Predavanje pod nazivom "Pokreti za zdravom ishranom u SAD" održaće se u petak, 4. marta u 18.30 časova u "Američkom kutku" (Petra Drapšina3 ). Gošća predavačica biće Sju Furi (Sue Furey) nastavnica škole za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u državi Montana.

Na ovom predavanju gošća će nam preneti svoje iskustvo u pravljenju školske bašte koja treba da obezbedi svežu i zdravu hranu za njene učenike. Čućemo na koji način stanovništvo Severne Amerike prihvata zdrave navike u ishrani i koliki je uticaj sve masovnijih pokreta za proizvodnju zdrave hrane. Predavačica će takođe napraviti kratak osvrt na istoriju poljoprivredne proizvodnje u SAD.

Organizatori predavanja napominju da gospođa Furi nije ekspertkinja iz oblasti proizvodnje zdrave hrane, već uspešna aktivistkinja sa dugogodišnjim stažom u ovoj oblasti i na ovom predavanju će nam preneti svoja iskustva. Predavanje je besplatno i održaće se na engleskom jeziku.

Broj mesta je ograničen pa su prijave obavezne putem sledećeg linka.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija isključenja struje almaško groblje gradsko groblje centralno groblje u Futogu novi sad raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad matična knjiga rođenih jkp lisje bebe novorođenčad novosađani isključenje vode servisne informacije RHMZ novosadsko porodilište horoskop bez struje bez vode havarija na vodovodu JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija porodilište sahrane radosne vesti horoskopski znaci