Predlog za uštedu: In je kupovati u autletu!

Predlog za uštedu: In je kupovati u autletu!

Prve autlet prodavnice na svetu otvorene su sedamdesetih godina u SAD, sa ciljem da se u njima potrošačima nude brendirani proizvodi iz proteklih sezona, proizvodi s tragovima korišćenja, te roba koja se više ne proizvodi – i to po veoma povoljnim, akcijskim cenama.

Kako ovakav način prodaje sve više maha uzima i u našim krajevima – što je i logično, s obzirom na sve tanje novčanike najvećeg broja građana – i Novosađani se sve češće odlučuju na kupovinu vrhunske tehničke robe i opreme po autlet cenama, jer se pravi kvalitet nekog proizvoda takve vrste ipak ne meri po luksuznom i kitnjastom pakovanju, već po njegovim performansama i dugovečnosti. Tako je, odskora, u prodajnom objektu firme “Infograf Goti”koji se  nalazi u Temerinskoj ulici broj 20 – našim sugrađanima ponuđena čitava paleta autlet računara i računarskih komponenata, mrežne opreme, softvera, telefona i telefonske opreme, televizora, digitalnih kamera, kućnih aparata, klima-uređaja i bele tehnike najpoznatijih svetskih robnih marki – a koje ćete, u proseku, platiti i do 30% manje nego u specijalizovanim prodavnicama takve vrste robe.

 
Još veću uštedu, kako vremena, tako i novca, možete ostvariti kupujući i na sajtu ove kompanije – i to 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji –  budući da “Infograf Goti” daje 5% popusta na onlajn kupovinu. Osim redovnog ažuriranja ponude na sajtu i detaljnog opisa širokog asortimana proizvoda, kupovinom putem interneta stičete pravo i na besplatnu dostavu za sve porudžbine u iznosu preko 5.000 dinara.


 
Kad su robne marke u pitanju, pored partnerskih ugovora sa svetskim proizvođačima IT opreme poput Epsona, Asusa, Socomeca, Lenova i Microsofta, u ponudi je i paleta proizvoda i brendova koje “Infograf Goti“ direktno uvozi i distribuira – Orink, Microlab, DeepCool, Toten, IG max, Green Connection, Craft, XL – Scan, Tenda, Team i Ezcool. Takođe, u ponudi “Infograf Gotija“ nalaze se i proizvodi kompanija kao što su Sony, Fujitsu, Acer, HP, Dell , LG, Pioneer, Siemens i mnogi drugi.

 

Nakon svega, mnogi od vas će se zapitati – kakvu to vrstu robe dobijamo kupujući je po zbilja niskim, autlet cenama. Evo odgovora:

“Reč je o robi koja je neko vreme bila izložena na promocijama, robi koja ima tragove  korišćenja, robi bez originalne ambalaže, funkcionalnoj robi sa manjim oštećenjima, servisiranoj ili potpuno novoj, a označenoj za autlet prodaju,” kaže za portal mojnovisad.com izvršni direktor  firme “Infograf Goti” Vlada Sredojević

Više informacija o asortimanu ove kompanije pronaći ćete na sajtu www.info-graf.co.rs ili na broj telefona  021 551 311, dok se prodajni objekat “Infograf Gotija” nalazi u Temerinskoj ulici broj 20 u Novom Sadu. 

PR tekst

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Borko

  pre 2056 dana i 21 sat

  Lepu ste im reklamu napravili, ali cene im uopste nisu nize.

  Oceni komentar:
  2
  8
 • Ivana

  pre 2056 dana i 15 sati

  Kakav je to outlet a cene skuplje nego u svim radnjama koje drze tehniku...ko ih je prozvao samo outlet

  Oceni komentar:
  1
  5
 • Aleksandar

  pre 2055 dana i 18 sati

  Ne bih se slozio sa komentarima ispod. Moja firma je kupila 5 bukvalno novih ACER laptopova po ceni od 15000DIN, cena tih laptopova u WinWin-u je bila 30000DIN. Dobili smo i garanciju od godinu dana u ovlascenom servisu. Zar vam ovo nije dobra cena?

  -VIVAX ACP-09PT25AEC cena 18.281,00DIN i dobijate garanciju u ovlascenom servisu, isti uređaj se ne moze naci ispod 24.000DIN.
  - Imaju i nove slusalice na stanju po jako povoljnim cenama.

  Oceni komentar:
  0
  4