Predložite kandidate za Februarsku nagradu Grada Novog Sada

Predložite kandidate za Februarsku nagradu Grada Novog Sada

Кomisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine Grada Novog Sada pozvala je građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2018. godinu.

Da podsetimo, Februarska nagrada Grada Novog Sada dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada koja su u duhu negovanja slobodarske tradicije Grada i jedinstva svih njegovih građana.

Ovo priznanje Skupština grada dodeljuje građaninu za objedinjene napore koji su u duhu slobodarskih tradicija Grada, negovanja međuljudske tolerancije i jedinstva svih njegovih građana za: aktivnosti i dela koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada Novog Sada, doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima, izučavanju istorijske građe i naučno istraživačke delatnosti u celini i istaknutom angažmanu u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima, a povodom Dana Grada – 1. februara, dana kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

Obrazložene inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2018. godinu podnose se Кomisiji do 31. decembra 2018. godine, Ulica Žarka Zrenjanina broj 2.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje sahrane novorođenčad servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija bez struje elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode jkp novosadska toplana betanija policija vremenska prognoza novi sad Futog raspored sahrana novi sad Petrovaradin gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište RHMZ štrand jkp lisje bebe novosađani servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod bez vode