Predsednica udruženja "Čepom do osmeha" dobitnica Virtus nagrade za filantropiju

Predsednica udruženja "Čepom do osmeha" dobitnica Virtus nagrade za filantropiju

Trag fondacija dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2021. godine na najdelotvornij, najdugoročniji i najefektniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od opšteg dobra i interesa.

Dobitnica ove nagrade u kategoriji individualna filantropije je predsednica udruženja "Čepom do osmeha", Vanja Petković.

Presrećna i zahvalna na ovoj nagradi, koja nije samo deo mene, već je tu, jer imam najbolji tim na svetu, tim Čepom do osmeha – izjavila je Petković i dodala:

Nezavisni žiri VIRTUS nagrade odlučio je da Nagradu za individualnu filantropiju dodeli baš meni, a tome je pomogla divna preporuka koleginice Miljane uz asistenciju, naravno, supruga Boriše, moje velike podrške. Nagrada je dokaz da sam na dobrom putu, da smo mi na dobrom putu i nastavićemo tako.


Da dobro ne ostane skriveno, Trag fondacija po petnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju, uz podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju. Ova nagrada predstavlja referentno mesto za sve koji ulažu u opšte dobro i dodeljuje se sa ciljem da promoviše i stimuliše filantropiju u Srbiji. Ovogodišnja nagrada dodeljena je Vanji Petković za njen podstrek timu i organizaciji "Čepom do osmeha", da se zajedno sa građanima Srbije prikupi više od 100 tona plastičnih čepova i drugog reciklabilnog materijala i time uspešno obezbede sredstva za 6 namenskiih pomagala za decu sa smetnjama u razvoju i/ili invaliditetom, što je jedan od osnovnih ciljeva humanitarno ekološke organizacije "Čepom do osmeha".

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan