Predstavljen program manifestacije "Ledena šuma" (FOTO)

Predstavljen program manifestacije "Ledena šuma" (FOTO)

Početak nove sezone klizanja u Dunavskom parku planiran za 15. decembar.

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen program manifestacije "Ledena šuma", koja će i ove zime biti održana u Dunavskom parku.

- I ove godne Grad Novi Sad podržava manifestaciju "Ledena šuma", koja je prošle godine izazvala veliku pažnju, i koja je u zimskom periodu bila jedan od događaja po kojem je Novi Sad bio prepoznat. Tokom manifestacije, skoro 200 hiljada ljudi prošlo je kroz Dunavski park, a više desetina hiljada je koristilo klizalište "Ledene šume". To su značajni podaci i garancija da će i ove godine biti barem toliko posetilaca, a verujem da će ih biti i više. Mislim da smo uspeli da u Novom Sadu imamo turističku godinu koja traje 12 meseci, a sigurno je da su ove zimske manifestacije dosta doprinele tome – rekao je Milorad Radojević.


PR menadžer manifestacije Jelena Nenadov naglasila je da je početak manifestacije planiran za 15. decembar i da će trajati 45 dana.

- Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1.400m2 zaleđene površine, od kojih je 450m2 natkriveno, i "Snežnog grada" u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko-scenskoj bini. Nadamo se da ćemo i ove godine upriličiti posetiocima nezaboravan doživljaj, i da ćemo svim generacijama upotpuniti zimsku, novosadsku bajku – rekla je Jelena Nenadov i dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.Producent manifestacije Jovan Marjanović zahvalio se Gradu Novom Sadu na podršci i rekao da su se organizatori ove godine potrudili da "Ledena šuma" bolje funkcioniše. Кako je istakao, vodili su računa da svim posetiocma obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park, te su deo kućica "Snežnog grada" pomerili na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine. On je dodao da su veoma zadovoljni prošlogodišnjom sezonom, kao i to da veruju da će ove godine premašiti uspeh koji su ostvarili lane.


U programu otvaranja učestvovaće klizačice klizačkog kluba Vojvodina, zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba NS Stars. Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend 5+, a na samom kraju posetioce će zabavljati didžej dvojac Mrvica i Mrvica junior.

Organizatori su napomenuli da će kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10.30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Takođe, cene karata se nisu menjale i iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznosti 200 dinara, javljeno je danas u saopštenju iz gradske kuće.

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan