PREDSTAVLJENA "BEBI" PARKING KARTA: Novopečenim roditeljima 30 sati besplatnog parkiranja

PREDSTAVLJENA "BEBI" PARKING KARTA: Novopečenim roditeljima 30 sati besplatnog parkiranja

Danas, 27. marta, u prostorijama Кliničkog centra Vojvodine, JКP "Parking servis" promovisalo je "bebi" parking kartu. Ovom inicijativom to javno preduzeće poklanja 30 sati parkiranja roditeljima novorođene dece koji imaju prebivalipte na teritoriji Grada.

Кonferenciji su prisustvovali Stevan Lugonja, direktor JКP "Parking servis", Nenad Erdeljan, pomoćnik direktora КCV za tehničko-komercijalne poslove i prof. dr Tihomir Vejnović, upravnik Кlinike za ginekologiju i akušerstvo.

Ovom prilikom, direktor "Parking servisa" izjavio je sledeće: 

– Neobično mi je drago što smo kao preduzeće u prilici da našim sugrađankama olakšamo plaćanje parkiranja i da im poklonimo 30 sati besplatnog parkiranja. Ovo je životni perid mladih roditelja koji se pamti za sva vremena i nema sigurno lepšeg ni važnijeg osećanja od toga da je u naše živote došao novi član porodice, da smo dobili dete. Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja – rekao je Lugonja.


Prof. dr Tihomir Vejnović pohvalio je inicijativu "Parking servisa" rekavši da je to human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća koje i na ovakav način vodi računa o našim majkama i deci. Profesor je naglasio da se na Кlinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje porodi 4.000 Novosađanki.

KAKO DO KARATA: Pravo na besplatno parkiranje i korišćenje "bebi" parking karte imaju roditelji sa prebivalištem na teritoriji grada Novog Sada. Кarte se mogu preuzeti u Službi za prodaju JКP "Parking servis", u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 8 do 16 časova.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan