Predstavljena pobednica dizajnerskog konkursa "Moja Exit avantura" (FOTO)

Predstavljena pobednica dizajnerskog konkursa "Moja Exit avantura" (FOTO)

Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber – jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta – danas su predstavili pobedničko rešenje i četiri posebno nagrađena rada zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera "Moja Exit Avantura".

Kreativni rad autorke Tanje Zajceve iz Moskve (Rusija) izabran je od strane zvaničnog žirija za pobedničko rešenje, za koje će ona dobiti nagradu u iznosu od 3.000 američkih dolara, i koji će biti pretvoren u stiker paket na Viberu – uskoro spreman za preuzimanje od strane njegovih korisnika.

Još četiri kreativna rada posebno su nagrađena od strane žirija – od autorki Milene Bragine (Moskva, Rusija), Sofije Jovandić (Beograd, Srbija), Aleksandre Kiževske (Novi Bečej, Srbija) i Vanje Todorić (Novi Sad, Srbija) - za koje će one dobiti po 500 dolara. Sve navedene umetnice će biti nagrađene ulaznicama za Exit Avanturu, dok će pobednica konkursa biti pozvana da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima - uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” bio je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kao i festivalskog načina života - u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje je bilo nadgledano od strane organizacije “Talenthouse”, koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

Pobedničko rešenje i specijalno nagrađene radove možete pogledati dole.

 
 
Tanja Zajceva 
 
Milena Bragina
 
Sofija Jovandić
 
Aleksandra Kiževska 
 
Vanja Todorić
Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan